Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
22 Eylül 2024 09:40

Amazon aracılığı ile Kochler marka titreşimli spor aleti sipariş verip parasını ödedim. Ürün 5 gün sonra iptal edildi. Paramı da 10 gün sonra ödeyecekler. Bu firmanın kendi sitesinde ayrı, Trendyol'da ayrı, Hepsiburada'da ve Amazon'da ayrı fiyatları var. Burada kampanya vardı, büyük ihtimalle kampanya göstermelik. Bunun için iptal ettiler. Ticari ahlak diye bir şey yok, serbest piyasa oldu ve müşterilerle bu şekilde oynuyorlar. Bu firmadan bir daha asla! Amazon'da 2350 TL'ye paramı alıp siparişi iptal edip aynı ürünü yine Amazon'a 2980 TL'ye koydular. CİMER ve Ticaret Bakanlığı'na da şikayette bulunacağım.

07 Ekim 2024 15:32 (Şikayetten 15 gün sonra)

Merhaba, pazaryerlerindeki komisyonlara göre fiyatlarımız değişiklik göstermektedir. Amazonda müşterilerimizin istekleri üzerine Amazon temsilcileri bizi bilgilendirip sipariş iptallerini o şekilde sağlıyoruz. Normal şartlarda sipariş iptal edilmemektedir.

Yeşim sonuçtan memnun

Yeşim
10 Haziran 2025 08:49
"Öncelikle müşteri hiz. İlker beye destek ve ilgisinden ötürü çok teşekkür ederim bu nedenle markaya 10 puan veriyorum ama. Markanın satış temsilciliğini yapan Maltepe Piazza da bulunan en alt KATTAKİ SATIŞ bölümüne kesinlikle uğramayın ilk cihazı oradan almak için para verdim cihaz gelmedi ve paramı resmen defalarca aramama rağmen iade etmediler sonrasında genel merkezden i**** beyin desteği ile paramı iade ettiler."
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Kochler Ezik Kutu Gönderip İademi Kabul Etmiyorlar

29 Ağustos 2024 22:47
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
14 Kasım 2024 13:54
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
28 Mayıs 2025 17:36
"Sorun çözüldü teşekkür ederiz"
Eksik Gönderilen Ürün Ve Çözülmeyen Mağduriyet