Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kısırlaştırma İçin Destek Bekleyen Kedi Sahibi

07 Mayıs 2024 01:14

Merhabalar, ben çocuklarım için bir kedi sahiplendim. Üç evladım var ve bir de kedimizle beraber dört olduk. Ancak kedimiz şu an 8 aylık ve acilen kısırlaştırılması gerekiyor. Fakat maddi durumum elverişli değil, veteriner 3.250 TL istiyor ve benim bütçem bu masrafı karşılayacak durumda değil. Tarıma başvurdum, ancak 'yapmıyoruz' yanıtını aldım. Körfez Bakım Evi'ne gittim, onlar da 'Yapamayız, kedi ev kedisi olmuş, biz bakmıyoruz' dediler. Hatta 'Sokağa atın' önerisinde bulundular. Bir cana nasıl kıyıp atabilirim? Ne yapacağımı bilemiyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden bana yardım etmenizi rica ediyorum, çünkü kedi evde koku bırakmaya başladı.

07 Mayıs 2024 10:12 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Bahse konu şikâyetiniz ile ilgili tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetlerin şekillenmesinde siz değerli vatandaşlarımızın memnuniyeti esas tutulmaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Dilek
Dilek
18 Şubat 2025 23:01

Hiçbir şekilde. Çözüm. Alamadım ve sizin yapamadınızı Zonguldak Belediyesi yaptı hem de ücretsiz büyük şehir mi küçük şehirmi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Mobil Kısırlaştırma Da Asla Kedileri Kısırlaştırmayın Asla

30 Ocak 2024 15:05

Kayıp Kedi: Barınakların İhmali