Koç Fiat Kredi Rehin Kaldırma Problemi

27 Aralık 2023 17:103.516

24.12.2023 tarihinde Koç Fiat Kredi'ye N1490383 numaralı borcumu kapattım ve rehin kaldırma işlemi için başvuruda bulundum. Ancak bugün noterde yapılan satış sırasında aracın üzerinde hala rehin görünüyor. Müşteri hizmetleri rehinin kaldırıldığını söylüyor ama satışı gerçekleştiremiyorum. Bu ikinci kez başıma geliyor. Gerçekten nasıl bir sisteminiz var anlamış değilim.

28 Aralık 2023 14:33

Bugün notere 3. Gelişim hâlâ bizde rehin görünmüyor diyorlar ama noterde satışı yapamıyorum, bir haftadır rehin işlemi bitmedi.

29 Aralık 2023 13:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Rehin kaldırma talebiniz alınmış ve rehin kaldırma işleminiz tamamlanmıştır. Yaşanan gecikme için özür diler, iyi günler dileriz.

1 Ocak 2024 12:17

Bir haftanın sonunda ancak kaldırdınız rehini bu ikinci rehin kaldırma problemi oldu, arayan temsilci hanımefendi nin ilettiği ni yazıyorum direk. Ek bir rehin varmış sistemde görünmüyor, nedir bu ek rehin diyorum bilmiyor, bilen birisiyle görüşeyim, öyle bir yetkimiz yok başka bir birim le görüşeyim kardeşim bana cevap verebilecek birini bağla ya da şurayı arayın de, sadece benimle görüşebilirsin. 3 farklı gün toplamda 8 saat kadar noterde bekledim kardeşim kim bu durumun sorumlusu görüştür beni diyorum yine işe yarar bir cevap yok, bir mahcubiyet te yok tuhaf olanı özür bile dilemiyorlar hatta görüşme den önce değerlendirme anketine katılacak mısınız diye soruyorlar ya, değerlendirme için aramadılar bile, işlerine gelmeyeni duymuyorlar ne güzel sistem değil mi, gerçekten ilk defa taşıt kredisi çekip iki adet araç almıştım bir dahada almam en azından sizden almam taşıt kredisini.

Koç Fiat Kredi Koç Fiat Rehin

4 Ağustos 2023 18:292.605

Koç Fiat Kredi rehin kaldırma işlemi için muhatap bulamıyoruz. Kredi ödemesi 2009 yılında bittiği halde rehin kaldırma i...

Koç Finans Rehin Kaldırma Sorunu: Araç Satışını Engelliyor

16 Aralık 2024 12:315.549

"Sorunum çözüldü. Teşekkürler sikayetvar.com"

Koç Finans Rehin Kaldırma Sorunu: Araç Satışını Engelliyor