Knmaster Kn6100 Ses Sorunu

Gökay'ın Teşekkür Mesajı
WhatsApp hatlarına ulaştım ve çok hızlı bir şekilde çözüm ürettiler sorunun ürün ile alakalı değil, benim yanlış bağlantımdan dolayı olduğunu görseller ve video ile bana anlatarak çözüme ulaştırdılar. Teşekkür knmaster

Merhabalar, Kaan Elektronik internet mağazasından KN6100 cihazı satın aldım fakat gelen ürünün kulaklığından az ses geliyor. Yüksek ses kalitesi olduğu belirtilmişti ama ben o kaliteyi hissedemedim. Bu konuda sizden çözüm talep ediyorum. Ürünün ses kalitesi neden bu şekilde?

20 Haziran 2024 14:11 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhabalar, öncelikle yaşadığınız bu olumsuz durum için üzgünüz, kullandığınız kaskın yapısı, kulaklık yuvalarının kulağınıza tam denk gelmesi, ve telefonunuzun markası ses seviyesini etkilemektedir. Bazı telefon markalarında ayarlardan değiştirilen özelliklerle de bu sorun çözülebiliyor. İyi günler dileriz. Sevgilerle Knmaster ailesi.

Gökay
20 Haziran 2024 17:21

Biz teşekkür ederiz. Güzel günlerde kullanın. İyi günler dileriz.

Garanti Kapsamında Olmayan Kulaklık Mağduriyeti

Garantisi devam eden knmaster kn 6100 cihazımın sol kulağında ses kesilmiştir. Kaan elektronik hiçbir şekilde yardımcı o...

Tümünü Gör
Knmaster Vida Gevşemesi Sürekli Aynı Sorun

Knmaster VidaGevşemesi Sürekli Aynı Sorun

Muhammed
Knmaster İntercom Kulak Göbeği Düşmesi

Knmaster İntercomKulak Göbeği Düşmesi

Eren
Knmaster 1600 Pro Kronik Bir Sıkıntısı Mı Var?

Knmaster 1600 ProKronik Bir Sıkıntısı Mı Var?

Muhammed
Knmaster 1600c Pro Intercom Kamera Donma Sorunu!

Knmaster 1600cPro Intercom Kamera Donma Sorunu!

Arman
Knmaster Kn550 İnterkom Temassızlık Sorunu!

Knmaster Kn550İnterkom Temassızlık Sorunu!

Emircan
Knmaster1600 C Pro Şarj Almıyor Kamera Kayıt Otomatik Kapanıyor!

Knmaster1600 CPro Şarj Almıyor Kamera Kayıt Otomatik Kapanıyor!

Emre