Kızılca Vadi Termal Hotel Mağdur Olmam

05 Temmuz 2023 00:22

24-28 Ağustos 2023 tarihlerinde yer ayırttık,4 gece kalacaktık, a**isimli bir kişi ilgilendi, odanın resimlerine kadar attı, 4000 TL ücretini girişte alırız dedi. Neyse sabah ailemle erkenden büyük bir heyecanla gittik ve gördüklerimizle bin pişman olduk. Havuz tadilata girmiş, odamız iptal olmuş, boyanıyormuş, bina kötü bir boya kokusu, havuz pislikten geçilmiyor, hamam aşırı pis ve kokuyordu, küçük bir havuz var orası da bakımsız ve pis. Kısacası personel lakayıt, ilgisiz ve bilgisiz. Hiçbir çözüm sunamadılar ve arkamıza bakarak geri döndük. Tam bir hayal kırıklığı... Başkalarının odalarını anlaşmalı olarak kiralıyorlar, onların üzerinden para kazanıyorlar. Tamamen dolambaçlı bir ticaret var. O günden sonra ne arayan ne ilgilenen olmadı. Devletin tüm ilgili birimlerine şikayetimi yazacağım. A*** isimli Afgan kişi kendini müdür diye tanıttı, alakası yok. (0530***23) bu şahsın numarası. Tüm ilgili birimlerin sağlık, hijyen, vergi ve malı sorumluluk, çalışanların kayıtları hk doğru bir denetim yapması şart. Belediye asla ilgilenmedi aramama rağmen. Çünkü işletmecisi ilçenin saygın bir esnafı imiş.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Adahan Butik Otel Hizmeti Sıfır!

11 Eylül 2023 10:29

03 Temmuz 2023 13:14