Kito Pet Food Adil Çekiliş İstiyorum

Kito Pet Food Adil Çekiliş İstiyorum
26 Temmuz 2024 16:54

Ben artık neye inanacağıma şaşırdım. Sürekli emek veren benim ama ne hikmetse kazanan başkası. Benim gözüm görmüyor, ne şekilde çekiliş yapıyorsunuz? Nasıl seçiliyor? Emek veriyorum, sadece emeğimi görüyorum. Ama kazanan nasıl seçilmiş, neye göre açıklanıyor, bunları göremiyorum. Sevgili sayfa sahipleri, artık adil olun. Ben emek veriyorum ve emeğimin karşılığında nasıl çekiliş açıklıyorsunuz görmek istiyorum. Sonucu kazanan kişileri bile tam etiket yapmıyorsunuz. Görüyorum, ben ürün alsam bu adaletsizlikte neye göre alacağım ki? Öncelikle çekilişlerde adil ve eşit olun, biz de ürünlerinizi deneme imkanı bulalım. Bir müşteri olarak görün beni. Ben bu ürünü denemeden nasıl alayım? Ama siz adil olamadıktan sonra ben çabalasam ne olur ki?

26 Temmuz 2024 16:45

Bilerek verildiği o kadar bariz belli ki girip bakıyorum sayfalarına sadece baktıkları hayvanları paylaşmışlar başka bir şey yok acitasyon ile alıyorlar çekilişleri. Eminim biz boşuna katılıyoruz emek veriyoruz başka bir şey yok ben bir müşteri olmak için sırf denemek için katıldım deneyip sonrasında alışveriş planlıyordum ama olmadı çünkü sayfa sahibi adil olamadı

26 Temmuz 2024 17:31

Yani değer veren yok ki arkadaş biliyorum bilerek verdiler hakkıma girdiler ben o kadar emek verdim ki sırf birileri hakkıma girsin diye emek veriyorum sanki Ne diyeceğim

03 Ağustos 2024 01:03

Sayfa kaile alıp cevap dair vermemiş yazık ne diyeyim

Berk sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2025 14:30

Hipet Cosmetics Hipet Kargo Ve Çalışanlar

13 Temmuz 2024 10:46
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 18:09
FoldyCat Üslup Ve Yanlış Ürün
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 09:04
Kiwipets_official (Instagram) Adaletsiz Çekilişlerden Sıkıldım
İrem sonuçtan memnun

İrem
12 Eylül 2023 11:41
"Sleepy firmasından Neslihan Hanım. İlgisine ve samimiyetine teşekkür ederim ücret iadem yapıldı fakat benim problemim PTT Kargo ile ve onlardan halen bir dönüş yok."
Sleepy Sultangazi PDM, Yine Ürünü Şubede Bekletiyor