Ömer sonuçtan çok memnun

Kimyaciniz.com Mum Yapım Malzemelerinde Yaşanan Teslimat Sorunları

19 Şubat 2024 13:15
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Kimyacınız tarafından birkaç adet mum kalıbı, koku esansı, mum fitili ve taş tozu sipariş ettim. 48 saate kadar kargolanacağı bilgisi sitelerinde yer almasına rağmen üçüncü gün kendilerini aradığımda, bir adet silikon kalıbının stoklarında olmamasından kaynaklı kargomu hazırlayamadıkları bilgisini aldım. Peki stokta olmayan bir ürünün satışı neden yapılıyor diye sorduğumda yanıt alamadım. 'Yarına kadar kargolanacak' dedikleri için üstelemedim. Birkaç gün sonra kargom geldi. Kargo kutusu iyi paketlenmişti ancak kargo kutusunu açtığımda taş tozunun yarısına yakınının kutuya dökülmüş olduğunu gördüm. Kutuda paketi yırtabilecek keskinlikte bir ürün bulunmuyordu. Sonuç olarak siparişten başlayıp kargo teslimine kadar problem yaşadım. Fotoğraflar mevcut ancak site kabul etmediğinden ekleyemedim.

20 Şubat 2024 16:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
28 Şubat 2024 11:29

Kendilerine teşekkür ederim, benimle iletişime geçip, dökülen tas tozunun yenisini gönderdiler hızlı bir şekilde.

28 Şubat 2024 11:30

Teşekkürler

07 Mart 2024 18:04
Kimyaciniz.com Mum Boyası Sorunu
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Kimyaciniz.com Kimyacınız Eminönü Kargo Sorunu

31 Ocak 2024 12:31

Şişe Pazarlama İle Yaşanan Sipariş Kabusu: Eksik Ve Yanlış Ürünler, İletişimsizlik Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

12 Şubat 2025 16:54
TrustBuy Güven Skoru