Kilim Mobilya Kasabella Gaziosmanpaşa Şube

Kilim Mobilya Kasabella Gaziosmanpaşa Şube
15 Mart 2024 19:11

Kilim Mobilya Kasabella Gaziosmanpaşa mağazasını kınıyorum. Koltuk satın alımı için sözleşme imzaladık, kapora verdik ve sözleşmeye rağmen dört gün sonra ödemeyi yapmaya gittiğimizde koltuğun başkasına satıldığını öğrendik. Kendilerini savunurken sözleşmeye telefon numaramızı yazmayı unuttuklarını ve küçük bir not kağıdına yazılan numaramızı kaybettiklerini söylediler. Yapılan bir sözleşme varken ve kapora verilmişken nasıl başkasına satılır? Bu yapılan ne kadar etik? Müşteri memnuniyeti bir yana, bu yapılan etik kurallara da aykırı.

15 Mart 2024 21:57

Kilim Mobilya kasabella Gaziosmanpaşa mağazası ile koltuk satın alımı için 11.03.2024 tarihinde sözleşme imzaladık kapora verdik ve sözleşmeye rağmen 15.03.2024 tarihinde ödemeyi yapmaya gittiğimizde koltuğu başkasına sattıklarını öğrendik. 15.03.2024 tarihinde mağazaya gittiğimizde kendilerini savunma şekilleri ise sözleşmeye telefon numaramızı yazmayı unutmuşlar ve küçük bir not kağıdına numaramızı yazmışlar onu da kaybettiklerini söylediler. Yapılan bir sözleşme varken kapora verilmişken koltuk takımı nasıl başkasına satılabilir? Bu yapılan ne kadar etik? Müşteri memnuniyetini geçiyorum bu yapılan etik kurallara aykırı

1710528959196.img-0820.jpg
15 Mart 2024 20:58

Kilim Mobilya Kasabella Gaziosmanpaşa mağazasından koltuk satın alımı için 11.03.2024 tarihinde satış sözleşmesi imzaladık, kapora verdik ve sözleşmeye rağmen 15.03.2024 tarihinde mağazaya ödemeyi yapmaya gittiğimizde koltuğu başkasına sattıklarını öğrendik. 15.03.2024 tarihinde mağazaya gittiğimizde kendilerini savunma şekilleri ise sözleşmeye telefon numaramızı yazmayı unutmuşlar ve küçük bir not kağıdına numaramızı yazmışlar onu da kaybettiklerini söylediler. Yapılan bir sözleşme varken kapora verilmişken nasıl başka birisine satılabilir? Bu yapılan ne kadar etik? Müşteri memnuniyetini geçiyorum bu yapılan etik kurallara aykırı

1710525320654.img-0820.jpg
15 Mart 2024 19:31

Kilim Mobilya Kasabella Gaziosmanpaşa Şubesi ile koltuk satın alımı için 11.03.2024 tarihinde sözleşme imzaladık kapora verdik ve sözleşmeye rağmen 15.03.2024 tarihinde ödemeyi yapmaya gittiğimizde koltuğu başkasına sattıklarını öğrendik. Kendilerini savunma şekilleri ise sözleşmeye telefon numaramızı yazmayı unutmuşlar ve küçük bir not kağıdına numaramızı yazmışlar onu da kaybettiklerini söylediler. Yapılan bir sözleşme varken kapora verilmişken koltuk takımı nasıl başkasına satılabilir? Bu yapılan ne kadar etik? Müşteri memnuniyetini geçiyorum bu yapılan etik kurallara aykırı.

1710520224421.img-0820.jpg
18 Mart 2024 07:55 (Şikayetten 2 gün sonra)
18 Mart 2024 15:07

Sayın Müşterimiz, Telefonda görüşüldüğü üzere misli olacak şekilde farklı bir ürün seçebilirsiniz. Saygılarımızla, Kilim Mobilya Müşteri Hizmetleri

12 Aralık 2024 19:31
Ali sonuçtan çok memnun

19 Mart 2024 00:36
Sema sonuçtan çok memnun

Kilim Mobilya Gebze Kilim Mağazasından Son Derece Şikayetçiyim

03 Ağustos 2024 08:40
"Yaşadığım kötü tecrübeden sonra Kilim markasının arka planda olan müşteri destek hattı ve genel merkezdeki çalışanlarını problemi hemen ele alıp, problemi yok ettikleri ve mağdur etmedikleri için çok teşekkür ederim. Almış olduğum bayi kötü olsa bile arka planda olan ve her problemde geri dönüş sağlayan genel merkeze ve orada bulunan Hatice Hanıma çok teşekkür ederim. Üslubuyla ve iletişimde olmasıyla Problemi hallettiği için..."
Kilim Mobilya Gebze Kilim Mağazasından Son Derece Şikayetçiyim

22 Mart 2024 22:50