Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Kılıçlar Çarşı Dayanıklı Tüketim Malları Bağcılar

23 Temmuz 2024 13:39

Bağcılar'da bulunan kılıçlar Çarşı dayanıklı tüketim malları inşaat otomotiv ve gıda sanayi dış ticaret limited şirketi'nden yıllar önce taksitli mutfak masası aldık. Masa çizilmez cam masaydı, birkaç ay sonra masada çizilmeler olmaya başladı. Firmayı aradık ve firma ürünü incelemek üzere personel gönderdi. Gelen personel ürünün kusurlu olduğunu ve değişmesi gerektiğini bize iletti, ürünü diğer arkadaşların gelip alacağını söyleyip ayrıldı.

Fakat herhangi bir evrak vermedi. Bir gün sonra firma yetkilisi bizi arayarak ürün kalsın değiştirmeyelim. Kalan taksitlerinizi de silelim, bundan sonraki taksitleri ödemeyin dediler. Biz de kabul ettik. Bu olaydan 4 yıl sonra bizi arayarak borcumuz olduğunu söylediler. Hatalarını kabul ettikleri halde kasada açık görünüyor. Bunu ödemek zorundasınız dediler. Kısa süreli sözlü münakaşa neticesinde bana isterseniz taksitle ödeyebilirsiniz dediler.

Ben de tamam o zaman dedim, maaş günüm olan her ayın 15'inde ödeme yapacağımı belirttim. Sözlü mutabık kaldık. Konuşmamızdan birkaç gün sonra ayın 5'inde şahsıma icra takibi başlattıklarını gördüm. Ve avukatlık ve dosya masrafları ile birlikte ödemem gereken rakamın yaklaşık 3 katı ödeme yapmak zorunda kaldım. Ürününün ve sözünün arkasında durmayan ve tamamen insanları mağdur etme zihniyetiyle ticaret yapıyorlar. Biz hakkımızı helal etmiyoruz.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz Ev Concept Yanlış Anlaşılmadan Kaynaklanan İcra Tehdidi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

25 Mart 2024 18:08
Sakine sonuçtan hiç memnun değil

Sakine
26 Eylül 2023 23:38