22 Eylül 2023 20:408.654

Merhaba,

28.08.2023 Pazartesi günü K144 Özaydın Oto'ya (Kia Yetkili Servis) tamir ve bakım için bıraktığım 2012 model Kia Ceed aracımın hem işi geciktirme ile ilgili hem de anlaştığım bakım fiyatından fazla bir fiyat aldıkları için şikayetçiyim.

Ben 5.500 TL bakım ücretine anlaşmama rağmen benden haksız yere 7.500 TL istenmiş ve alınmıştır. Bakım yapılacağı bilinmesine rağmen neden anlaştığımız fiyatla ilgili doküman bana verilmedi, bu insanı resmen yanıltmaktır ve haksız kazançtır. Eğer, bana en başta bakım için 7.560 TL denmiş olsaydı, ben aracımı orada bırakmazdım. 7.560 - 5.500 = 2.060 TL ücretin tarafıma ödenmesini ve bu haksızlığın giderilmesini istiyorum.

Dahası, yakınımla ilgili hastane işlerim varken, aracımın iş bilmezlik yüzünden (ilk önce yedek parça yurt dışından istendi, 20 gün kadar bekletildikten sonra o parçanın gelmeyeceği bilgisi bana iletildi, aslında birkaç aydır üretilmiyormuş, bir Kia servisi bunu nasıl bilemez) daha uzun süre bekletilmem hiç ama hiç profesyonel değil. Ve daha fazla beklememek için yurt içinden kendi ürettikleri parçayı kabul ettim, yine de çok bekledim.

Not: Yukarıda bahsettiğim bayide H**** ö. Bey bana 5.500 TL demiş olmasına rağmen bakım için 7.560 TL para alındı benden ve ben öyle bir şey demedim dedi, o zaman bakım için anlaştığımızda fiyat içeren belge neden vermedi. Gene bir profesyonellik dışı hareketi görmüş oluyoruz. Aradaki 2.060 TL'nin iadesini ivedilikle istiyorum.

26 Ekim 2023 15:17

28.08.2023 pazartesi günü k144 özaydın oto'ya (Kia yetkili servis) tamir ve bakım için bıraktığım 2012 model Kia Ceed aracımın hem işi geciktirme ile ilgili hem de anlaştığım bakım fiyatından fazla bir fiyat aldıkları için şikayetçiyim.

Dahası, yakınımla ilgili hastane işlerim varken, aracımın iş bilmezlik yüzünden (ilk önce yedek parça yurt dışından istendi, 20 gün kadar bekletildikten sonra o parçanın gelmeyeceği bilgisi bana iletildi, aslında birkaç aydır üretilmiyormuş, bir Kia servisi bunu nasıl bilemez) daha uzun süre bekletilmem hiç ama hiç profesyonel değil. Daha fazla beklememek için yurt içinden kendi ürettikleri parçayı kabul ettim, yine de çok bekledim.

Not: yukarıda bahsettiğim bayide h**** ö. Bey bana 5.500 TL demiş olmasına rağmen bakım için 7.560 TL para alındı benden ve ben öyle bir şey demedim dedi, o zaman bakım için anlaştığımızda fiyat içeren belge neden vermedi. Gene bir profesyonellik dışı hareketi görmüş oluyoruz. Aradaki 2.060 TL'nin iadesini ivedilikle istiyorum.

Yukarıdakileri 3 hafta önce yazdım, 1 gün sonrasında arandım, 1 hafta içinde dönüleceğini ilettiler, ama henüz dönmediler. Kia profesyonelliğine yakışmayan durumları ardı ardına yaşıyorum. Bir an önce dönüşlerinizi bekliyorum.

Dönüş olmuyor bir türlü, anlamak mümkün değil. Markanızın, araçlarınızın, bayilerinizin arkasında değil misiniz acaba diye düşünüyor insan. Başka bir markada benzer bir durumda 1 gün içerisinde etkin bir müdahale alan arkadaşımız var.

5 Ekim 2023 23:13

Merhaba, 2 hafta önce 1 hafta içinde döneceğiz diye arandım ama heniz bir dönüş olmadı 2 hafta oldu.

13 Ekim 2023 21:14

Merhaba, Bu şikayeti yazınca Kia Türkiye beni 1 gün önce aradı, 1 hafta içinde dönüş yapacaklarını ilettiler. Ama, henüz bir dönüş olmadı. Yani, neden böyle, araştırma mı derinleşti, hiç anlamadım. Bir an önce dönüşlerini bekliyorum. 3 hafta oldu, dönmelerini bekliyorum.

Kia Yeni Araçta Uzun Bekleme Süresi Ve Servis Sorunu

Ali
Ali
30 Kasım 2023 16:2814.151

2023 model 0 kilometre benzinli Kia Ceed aldık. Araç sıfır olmasına rağmen aracın kalitesizliği ile ilgili ve Esenler Ki...

Taner
Taner
29 Temmuz 2024 15:2818.510

24.07.2024 tarihinde Kia Stonic markalı aracımı yetkili servis olan ‘İstanbul-Büyükçekmece Özaydın’ firmasına ve aynı ma...

Kia Umursamıyor, Aylardır Aracımı Kullanamıyorum

Recep
Recep
13 Mart 2024 15:143.697

Kia Umursamıyor Kasım ayından bu yana aracımla ilgili Kia Özaydın Otomotiv ile iletişim halindeyiz. Artık neredeyse akra...

Kia Ceed Servis Mağduriyeti

Ahmet
Ahmet
11 Kasım 2023 14:116.208

Kocaeli'n de ikamet etmekteyim... Nisan ayında, ikici el 2022 model 5600km de Kia Ceed aldım. Aracım 15000km ye gelince,...

Kia Ceed Servis Mağduriyeti

Tümünü Gör
Kia Stonic 2024 Tekkar Hüsranı!

Kia Stonic 2024Tekkar Hüsranı!

Yusuf
Kia Sportage Alt Takım Sorunları

Kia Sportage AltTakım Sorunları

Zülfikar
Kia Sportage Kapı Kilitlenmeme Sorunu

Kia Sportage KapıKilitlenmeme Sorunu

Zülfikar
Kia Ekran Arızası Bir Anda Karardı!

Kia Ekran Arızası BirAnda Karardı!

Nehir
Kia Kronik Multimedya Problemi!

Kia Kronik MultimedyaProblemi!

Burak