Taner sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 15:28

24.07.2024 tarihinde Kia Stonic markalı aracımı yetkili servis olan ‘İstanbul-Büyükçekmece Özaydın’ firmasına ve aynı marka olan diğer aracımı da 25.07.2024 tarihinde yetkili servis olan ‘Bursa – İnallar Otomotive’ 45.000 km bakımı için götürdüm. Bakım sonrasında bugün tarafıma faturaları ulaştı. Aynı işlem ve malzeme kullanımına rağmen Özaydın firmasının tarafıma 1916 ₺ lik fazladan bir tutar tahsil ettiğini fark ettim. Bu tutarın sebebini öğrenmek için Özaydın firmasını aradığımda servis yetkilisi ‘her servis kendi fiyatlandırmasını yapar, kullanılan malzeme farkı vs.’ diye belirterek konu hakkında bilgi vermekten ziyade geçiştirmelerde bulundu. Kia Yetkili servislerinin kullandığı yedek parçaları nasıl farklılık gösterebiliyor, orijinal parçalarda fiyat sabit değil midir? Araçlarımı alırken Kia markasının ve servis noktalarının güvenirliği sebebi ile tercih etmiştim. Malzeme ve işçilik açısından fark olmamasına rağmen bu tutar neden tarafımdan tahsil edildiğini merak etmekteyim.

29 Temmuz 2024 15:31 (Şikayetten 3 dakika sonra)
29 Temmuz 2024 20:03

Yanıtınız için teşekkürler, telefon ile ulaşan hanımefendi;rekabet kurulu, serbest piyasa vb. Konularından bahsedip mağduriyetim konusunda herhangi bir şey yapamayacaklarını, Kia'nın dünyanın hiçbir yerinde yapamayacağı bu haksız uygulamanın arkasında olduğunu, genel merkezden arayarak süslü cümleler ve Plaza jargonu ile teyit etmiştir.

Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
22 Eylül 2023 20:40
Kia Yetkili Servis Bakım Ücretinde Yaşanan Haksız Kazanç Şikayeti
Azamet sonuçtan hiç memnun değil

Lastik Patlamasında Yetersiz Yol Yardımı Ve Fahiş Ücretle Mağduriyet Yaşadım

Azamet