Ediz sonuçtan hiç memnun değil

Kia Özdemirler İzmir Hasar Yapımı Çok Uzun Sürüyor

Kia Özdemirler İzmir Hasar Yapımı Çok Uzun Sürüyor
Ediz
05 Şubat 2024 15:02

2,5 aylık bir bekleme sonrasında 29.01.2024 tarihinde çamurluk hasarı sebebi ile Kia özdemirler İzmir yetkili servisine bıraktığım aracın aradan geçen 8 güne rağmen henüz çamurluğunun kesim işlemini bile yapılmadığı bilgisini aldım. Yani araca 1 haftadır hiçbir şey yapılmamış. Basit bir kazada bile aracı çok uzun süreler serviste tutup müşteriye mağdur ediyorlar. Bir zamanda belirtmiyorlar. Hiçbir planlama yok. Neden 2,5AY bekledim o zaman hemen yapılmayacaksa onu da anlamadım. Kia hasar konusunda kesinlikle yetersiz bir firma. Beni uzun süre araçsız bırakarak mağdur ediyorlar. Görüntüdeki hasarda zaten zaman alacak tek şey çamurluk kesimi ve yeni çamurluk kaynatılıp boyanması. Daha 1 hafta da ilk aşama olan çamurluk kesimi bile yapılmamış. Araç 1 haftadır ne yapıyor o zaman serviste

05 Şubat 2024 15:57 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Birhan sonuçtan memnun değil

Birhan
28 Ekim 2023 09:26
Kia Bayinin Habersiz İşlemi
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Ferdi
27 Haziran 2024 15:24
bursa-kia-inallar-sorumsuzlugu-1.pdf
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Arif
31 Ağustos 2024 12:30
Kia Aracımı Teslim Alamama Sorunu

Esen
26 Aralık 2023 01:07
Kia İnallar Otomotiv İle İlgili Şikayetim
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kia Yeni Araçta Uzun Bekleme Süresi Ve Servis Sorunu

Ali