Esen
26 Aralık 2023 01:07

2020 model Kia Stonic aracıma durduğu yerde çarpıldı, arabanın farı koparıldı ve sol ön çamurluk çizildi. 11 Şubat 2023 tarihinde İnallar servisine bıraktığım aracıma daha hiçbir işlem yapılmamış, hâlâ parçanın beklenildiği söyleniyor. İnallar gibi büyük bir firmanın parça temini konusunda bu kadar alakasız ve ilgisiz olabileceğini hiç düşünmemiştim; ancak yaşayarak gördüm. Benim arabam engelli aparatlı olduğu için başka bir araç kullanamıyorum ve iki haftadır evden çıkamıyorum; bu durumdan çok mağdurum. Durumu müşteri hizmetlerine iki kez arayarak iletmeme rağmen 'geri dönüş yapacağız' demelerine rağmen maalesef geri dönüş yapma zahmetinde bile bulunmadılar. Şikayetçiyim.

26 Aralık 2023 10:12 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Yeni Aldığım Aracın EPS Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği Mağduriyeti

Burçin
31 Mayıs 2025 18:06
Yeni Aldığım Aracın EPS Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği Mağduriyeti

Tanzer
12 Temmuz 2023 15:28
inallar-kia-degistirilen-motorun-arizasini-kabul-etmeme-1.docx
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic'te Garanti Kapsamında Çözülmeyen Sensör Sorunu

Onur
28 Şubat 2025 18:51
Kia Stonic'te Garanti Kapsamında Çözülmeyen Sensör Sorunu
Emrullah sonuçtan çok memnun

Kia Stonic Aracın Cam Çatlaması

Emrullah
26 Temmuz 2024 13:13
"İlgilerinden dolayı teşekkür ederim sorunum giderildi kavi otomotiv Adana servis yetkilisi bahittin bey özellikle ilgilendiği için ayrıca teşekkür ederim"
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Ferdi
27 Haziran 2024 15:24