Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Genel Müdürlük Yardım

Ramazan
29 Nisan 2024 23:38

2022 model Kia Stonic Prestige model aracım var. Gayette memnunum. 27/04/2024 saat 21:30 da bir kaza yaptım. Karşı tarafın trafik sigortası şeker sigorta benim kaskom ekonomik Anadolu Sigorta. Çevremdeki Kia servisleri ekonomik kasko biz yapmıyoruz diyorlar. Karşı taraf içinde trafik sigortasından asla yapmıyorlar. Karşı taraf %100 hatalı trafik rapor tuttu. Özel servislerde Kia bize yedek parça sağlamıyor bu sigortaların anlaşmalı olduğu hiçbir servis bizi kapıdan sokmadı. Aracım çekicinin üzerinde bütün gün dolaştı. Perişan bir durumdayım. Hayal kırıklığı içerisindeyim. Araba vuruk bir şekilde ortada. Yardımlarınızı bekliyorum.

30 Nisan 2024 09:10 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

S. Uygur sonuçtan hiç memnun değil

S. Uygur
14 Eylül 2024 17:09
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
16 Temmuz 2024 09:04
Ömer sonuçtan memnun

Kia Sportage Ön Cam Tedarik Sorunu

Ömer
03 Temmuz 2024 11:09
"Çelik Motor geri dönüş sağladı. 07/08/2024 tarihi itibariyle yaptığım görüşmede ön camın geldiği ifade edildi. 24/08/2024 tarihi itibariyle de randevu oluşturuldu. İlgilenip yardımcı oldukları için teşekkür ederim."

Esen
26 Aralık 2023 01:07