Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Araç İçi Gıcırtı

13 Haziran 2023 19:49

2022 10. Ayda Kia Stonic 0 km araç aldım. 2000 km'de araç torpido ekranı ve klima ayar mekanizması bölgesinden gıcırtı sesi geliyor ve araç sürüşünde aşırı derecede dikkat dağıtıyor. Kaza yapma riskim var. Bulunduğum bölgede aracı aldığım bayiye gittiğimde (3 aydır) aracın problemine bakacak bir çalışanlarının olmadığını söyleyerek beni 40 km uzaktaki başka bir bayiye yönlendiriyorlar. 1 milyon TL değerinde araç alıyorsun, ne yazık ki satış sonrası destek sıfır, kalite anlayışı sıfır, müşteri memnuniyeti denen bir şey yok. İlgilenmiyorlar. Sürücü koltuğu ayarlaması senkron değil, raylar arası geçiş ve kilitleme olmuyor.

14 Haziran 2023 10:20 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

16 Haziran 2023 06:48

Kia iletişim merkezinden aradılar. Aracımı onlara göre en yakın fakat bana 80 kilometre mesafede olan bayiye gitmem gerektiğini başka yapacak bir şeylerinin olmadığını söyledi. Soru sormak me mümkün arayan çalışana sadece bant kaydından dinler gibi tekrar tekrar aynı cevabı verdi. Bu şirkette yetkili bir üst yönetici yok mudur? Ben neden aracımı 1 kilometre uzakta olan ve aracımı satın aldığım bayide yaptıramıyor 80 km uzağa gitmek zorunda bırakılıyorum. Kia Şirket bu personeli bana 1 kilometre uzaktaki servise getirsin Satış sonrası destek ve servis anlayışı 0 bence

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
14 Mayıs 2024 23:19
Emrullah sonuçtan çok memnun

Kia Stonic Aracın Cam Çatlaması

Emrullah
26 Temmuz 2024 13:13
"İlgilerinden dolayı teşekkür ederim sorunum giderildi kavi otomotiv Adana servis yetkilisi bahittin bey özellikle ilgilendiği için ayrıca teşekkür ederim"
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
03 Nisan 2024 12:51
Kia'nın Lastik Sorunu
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic Erzurum Bayi Şikayet

Yunus
22 Temmuz 2024 16:11

Kia Globals Bayi Ve Çelik Motor Ayıplı Araçlar!

Oğuz
26 Ağustos 2023 15:22