Hasanbaşoğlu Kia Servisi Mağdur Etti

28 Ağustos 2023 10:38

Aracımı bir trafik kazası sonrası ön ve arka tampon değişimi için servise bıraktım. İki tampon değişimi için gitgeller dışında 3 ay bekledim aracı bırakırken çıkacak her türlü masrafın karşı tarafın sigortası tarafından karşılanacağını da konuştuk.

3 ay sonra aracı teslim almaya gittiğimde bana 7,400 TL işçilik ödemem gerektiğini aksi takdirde aracı teslim etmeyeceklerini söylediler. Baştan böyle konuşmadık dedim haberimiz yok dediler servis müdürü o*** beyin haberi var dedim izinde dediler arayalım dedim izine giderken parayı almadan aracı vermeyin demiş. Patronun haberi var dedim bize bilgi verilmedi kim olursa olsun prosedür aynı dediler. Patronu arayın dedim aradık açmadı bir daha arayamayız dediler. Biraz bekledim ve parayı verdim çıktım.

Aracın cıvatasını bile eksik takmışlar, 35 TL'ye taktıkları park lambası yanmıyor gittim 15 TL'ye yenisini aldım taktım park sensörünü takarken sıfır tamponu zedelemişler. Resimleri de çektim attım onlara işçilikte sıfır. Bir tanıdık vasıtasıyla gitmiştim gitmez olaydım bir daha asla gitmem herkese de bahsediyorum uyarıyorum.

Bir de 3 gün sonra arayıp memnuniyet hakkında düşüncelerimi sordular bende. Anlayacakları bir şekilde! Anlattım.

profile profile
28 Ağustos 2023 11:08 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

29 Ağustos 2023 14:54

Müşteri ilişkileri yetkiliniz masal anlattı...

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
03 Haziran 2023 18:10

Kia Globals Bayi Ve Çelik Motor Ayıplı Araçlar!

Oğuz
26 Ağustos 2023 15:22

Ayşenur
31 Ekim 2023 18:38

Hasan
07 Temmuz 2023 11:35
Kia Servis Ücretleri Değiştirmeleri Ve Yapılan Aksesuarların Bozulması
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Kia Yetkili Servisi

Tuğba