Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Kia Yetkili Servisi

Antalya Kia Yetkili Servisi
Tuğba
12 Aralık 2023 16:01

Arabam kaza yapınca kasko tarafından Antalya Kia yetkili servise gönderildi. Arabada çok bir sıkıntı olmamasına rağmen 20 gün parça gelmesi için beklediler 10 gün boya dediler daha sonra mekanik bakacağız dediler sürekli bir şeyler söylendi durdu ittirerek çalışan arabayı temizlemeden tarafımıza verildi yetkili servisten teslim edilen aracı direk sanayiye götürdük. Ben yıllarda yetkili servise araç yaptırdım. İlk defa inanılması güç bir mağduriyet yaşadım. Antalya Kia servisinin önünden dahi geçmem şu saatten sonra yetkili servisten çıkan araç sanayiye gidermi derseniz gidiyor derim Antalya Kia servisine verirseniz keşke kasko mu kullanmayıp başta sanayiye verseydim hem 1 ay beklemezdim hem de ittirerek çalışan bir arabayı teslim almazdım. Çok mağdur oldum kimse olmasın

12 Aralık 2023 16:16 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Kia EV3 Parça Bekleme Süresi Mağduriyeti

Ecem
28 Ağustos 17:32

Opal Kia Yetkili Servisi

Fatoş
03 Mayıs 2024 22:34
Opal Kia Yetkili Servisi
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage 2020 Temin Edilemeyen Parça

Emrah
30 Temmuz 2024 23:23
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
25 Temmuz 2023 13:48