Kayseri Şehir Hastanesi Yanlış Anjiyo Sonrası Artan Ağrılar Ve Kayıp

23 Ekim 2024 08:58

2022 yılında babamı Kayseri Şehir Hastanesi kalp damar hastalıkları birimine acil olarak götürdük. Babamın bacak damarlarının ciddi şekilde tıkalı olduğu söylendi. Bize ve oradaki bir kalp damar cerrahı doktorda babamın ağrısını azaltacak bir iğne yaparak bizi özel Kayseri m**** Hastanesi'ne, oradaki bir doktora yönlendirdi. Sonuç mu? Babamın sağ bacağımda ağrı çok demesine rağmen sol bacağına anjiyo yapıldı ve topallamadan hastaneye yatan babam topallayarak taburcu edildi. Sonrasında şikayetimizi m*** doktoruna söyledik, 'Bir ay sonra getirin, öbür bacağına da anjiyo yapalım' dediler ve sonuç olarak bu anjiyolar sonrası babam hiç yürüyemeyecek şekilde ağrıları da daha fazla artarak taburcu edildi ve yaklaşık bu olaydan yedi ay sonrası babamı kaybettik.
Tamamen SGK üzerinden para kazanmak için yapılan boş tedaviler olduğuna biz maalesef gözlerimizle şahit olduk. Şu sıralar özel hastaneler konusu gündeme gelmişken SGK'ya bir uyarımdır, umarım dikkate alınır.

Kayseri Şehir Hastanesi'nde Uzun Bekleyiş ve İlgisizlik

23 Şubat 2025 13:10
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Babam Yapılan Hatalar Yüzünden Diyaliz Hastası Oldu

25 Haziran 2024 22:59

Hastane Randevu Süreçlerinde Yaşanan Gecikmeler