Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Kayra Giyim Üretim Hatası Trençkot Çıt Çıt Yerlerinde Yırtık Var

Kayra Giyim Üretim Hatası Trençkot Çıt Çıt Yerlerinde Yırtık Var
14 Haziran 2023 12:10

Kayra mağazasından aldığım trençkotun çıt çıtları 1 hafta giymeden yerinden çıktı, söküldü yanları yırtıldı. Sanki dikiş makinesiyle trençkotu kesmişler gibi gözüktü. Baskı hatası vardı mağazayla görüştük değişim istedik. Ürün incelemeye gitti ve bize yenisini gönderdiler ama gelen yeni üründe de aynı sorunu yaşadık sanki oyuncak bebek kıyafetine çıt çıt dikmişler gibi çıt çıt kenarları gene yırtıldı baskı hatası gene var. Ürün sorunluysa üretimden kaldırılmalı. Kaliteli diye güvenilir diye gerçekten iyi para vererek bir şey alıyoruz ama sonu hüsran. Lütfen Kayra mağazasının bu sorunu çözmesini rica ediyorum. Eğer bu trençkotu alan herkes bu sorunu yaşıyorsa ürün üretimden kalksın lütfen. Sadece ben yaşadıysam da lütfen mağduriyetimi giderin. Üretim hatası olduğunu kabul ettiniz yenisini verdiniz ama bu da üretim hatası.

14 Haziran 2023 02:31

Kayra adlı markadan aldığımız trençkot tam bir hüsranla sonuçlandı. 1 hafta sonra Trençkotun çıt çıtları kenarından yırtıldı. Sanki makasla kesmişler. Gibi yırtık oldu. Trençkotun çıt çıtlarının kenarında. Mağazaya ilettik sorunumuzu ve ürün incelemeye gönderdik. Ürünün üretim hatası olduğunu kabul ettiler ve yenisiyle değiştiler. Ancak 2 hafta sonra aynı sorunla gene karşılaştık. Sanki çıtçıtlar oyuncak bebek kıyafetine yapıştırılmış gibi gene kenarından yırtıldı. Güvenerek ve gerçekten iyi para vererek bir mağazadan alışveriş yapıyoruz ama sonu cidden çok üzücü lütfen Kayra bizim bu sorunumuzu çözsün. Eğer ürün genel anlamda üretim hatasıysa satmasınlar insanları da zor durumda bırakmasınlar. Eğer bu sorunu sadece ben yaşıyorsam da lütfen en kısa sürede sorunumu çözüme kavuşturun.

Nur sonuçtan memnun değil

26 Mayıs 2023 22:24

20 Haziran 2023 16:49

24 Temmuz 2023 12:32

06 Mayıs 2025 08:53
Songül sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 21:00