Necati sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Katılım Evim Mağduriyeti

04 Kasım 2023 00:23

20030502 numaralı sözleşme ile 08/03/2020'de katılım evim şirketine ödeme yapmaya başladım. Bu süreçte çekilişlerde adım okunmadı ve üç yıl ödemelerimi sorunsuz şekilde yaptım ve hâlâ yapıyorum. Teslim tarihim gelip 8 ay geçmesine rağmen paramı bana teslim etmiyorlar. Projeden çekilmek istediğimi ilettim, bunun için bulunduğum şehirden onların ofisinin bulunduğu şehre gitme şartı öne sürüyorlar. Bu şirkete katılım yaparken, bu parayla arsa, tarla hatta inşaat malzemeleri dahi alabileceğimi söylediler, ama şimdi ise ancak motosiklet, araba veya ev alabileceğimi söylüyorlar. Motosiklete benim ihtiyacım yok, ev ve arabaya da bu para asla yetmiyor. Yani bu süreç içerisinde param enflasyon karşısında eriyip çöp olurken, teslim tarihi 10 ay geçmesine rağmen ve ben ödemelerimi sorunsuz yapmama rağmen paramı vermiyorlar. Vermedikleri gibi her ay ödeme hatırlatması yapıyorlar. Bu şirkete o kadar güvenmiştim, ki o kadar inanmıştım, ki beni çok büyük hüsrana ve hayal kırıklığına uğrattılar. Öyle pişmanım ki Allah'ta bu kurumu kuranları kurduklarına pişman etsin, amin.

07 Kasım 2023 08:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMOTO Müşteri Deneyimi

08 Kasım 2023 13:59
Necati
Necati
26 Kasım 2023 18:09

İnşallah sizlerinde emeklerini çöp eder helak eder Rabbim Amin Amin Amin inşallah

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Katılım Evim'de Mağduriyet: Beklentiler Karşılanmadı

25 Ocak 2025 00:36

Teslimat Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Gecikmeler

15 Nisan 2025 11:32

Yanıltıcı Vaatlerle Mağdur Edilen Tüketici

02 Mart 2025 23:34

Katılımevim'de Teslimat Ve Güven Krizi

17 Aralık 2024 13:19
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmeyen Araç İçin Kasko Ve Sigorta Param İade Edilmiyor

06 Mayıs 2025 13:09