Adem sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Katılım Evim Sözleşme İptali

14 Mart 2023 18:38

Merhaba katılım evimde 72 ay 300 bin ev için sözleşme yaptık. Malum ev fiyatları çok yükselince sistemden çıkma kararı aldım iptali sağladık 1 ay süreyi geçtiği halde hala geri ödemem yapılmadı. Müşteri temsilcisinin söylemine göre 6 ayda demişler böyle saçmalık görmedim. Kendi paramızı geri almak için bu kadar uğraştırıyorlar acilinden benim ödememin yapılmasını istiyorum. Çözün lütfen

28 Nisan 2023 21:21

Katılım eve kesinlikle girmeyin paranızı geri alamazsınız ben sözleşmeyi iptal edeli 3 aya yakın oldu hala paramı vermediler zaten paramın değeri kalmamış bir de bu vicdansızları keyfini bekliyorum yazık günah ama bunlar anlamaz insanın halinden hakkımı helal etmiyorum sözde müslümanlar kesinlikle kanmayın derim pişman olursunuz

06 Nisan 2023 13:46

Katılım evimde ki sözleşmeyle ilgili hala bir olumlu bir dönüş yapılmaması gerçekten çok büyük ayıp biz sıkıntımızda söylediğimiz halde neden olumlu dönüş yapılmıyor insanlar size güvenip böyle sisteme giriyorlar lütfen beni geri ödememi acil bir şekilde geri yapılmasını rica ediyorum

18 Mart 2023 14:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Adem Bey, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Katılımevim Müşteri Deneyimi

30 Mart 2023 15:13

Hayati sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Bilgi Ve Erken Ödeme Tarihleri Nedeniyle İade Talebi

24 Ocak 14:31

Haziran 2026 Teslim Taahhüdü Tek Taraflı Olarak Temmuz 2026’ya Değiştirildi

21 Ocak 23:45
haziran-2026-teslim-taahhudu-tek-tarafli-olarak-temmuz-2026ya-degistirildi-3.jpg
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Verilen Taahhüt Yerine Getirilmedi, Mağdur Edildim

25 Ağustos 2025 16:33
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Organizasyon Ücretinde Yanıltıcı Söz Verildi, Geri Ödeme Talebi

28 Aralık 2025 20:52