Kartal Yuvası İnternet Mağazasından Satın Alınan Ürünün Kalite Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti

15 Aralık 2023 23:371.795

Oğlum Beşiktaş taraftarı ve Kartal Yuvası internet sitesinden bir ürün aldık. Fermuarlı, siyah, yıldız ve Beşiktaş amblemi olan XL beden ve 1700 TL değerindeki ürün geldi. Biraz büyük gelince bedenini AVM'den değiştirdik ve L beden aldık. Pazar günü giydiğinde pazartesi günü oğlumun üzerindeyken yıldızlardan biri düşüyor. Fark ediyorum ki üründe bulunan 3 yıldız ve amblem yapıştırıcıymış. Müşteri hizmetlerini arıyorum, iade etmek istiyorum. Mail atıyorum, 21 Kasım'da bugün 15 Aralık, kaç kere aradım cevap yok. Bu kadar saygısızlık olmaz, ben bu ürünü istemiyorum. 1700 TL veriyorum, daha yıkanmadı bu ürün, bir de yıkansa ne hale gelecek? Ben o ürünü yıldızı sökülecek ve amblemi düşecekse gidip Adidas'tan alırdım. Artık bir cevap verin. Sürekli sizi aramak ve bilgi almak zorunda değilim. Para veriyoruz, giyemiyoruz, iade edemiyoruz, cevap alamıyoruz.

Kartal Yuvası Beşiktaş A Yakışmadı

1 Eylül 2023 18:112.225

Kartal Yuvası.com.tr'den yaklaşık 25 gün önce çocuğuma almış olduğum yeni sezon formanın arkasına yazılan baskı kusurlu ...

Beşiktaş Kartal Yuvası'ndan Aldığım Ürün Kusurlu Çıktı, Mağduriyetim Giderilmiyor

19 Haziran 2025 16:571.059

12 Şubat 2025'te Beşiktaş Kartal Yuvası'ndan oğluma doğum günü hediyesi olarak ürün beğenmesini söyledim. O da fermuarlı...

Kartal Yuvasından Alınan Orijinal Formanın İlk Yıkamadan Sonraki Hali

29 Mart 2024 05:491.466

Kartal Yuvası'ndan oğluma forma aldım. Beşiktaşlı olmaktan onur duyan bir çocuk. Hem Beşiktaş'a destek olmak hem de orij...

Kartal Yuvasından Alınan Orijinal Formanın İlk Yıkamadan Sonraki Hali

20 Mayıs 2025 11:462.183

Beşiktaş'ın orijinal lisanslı ürününü kullanmak istediğimiz için https://www.kartalyuvasi.com.tr adresi üzerinden lisans...

Kartal Yuvası Fazla Ücret Çekmesi

Rümeysa
Kartal Yuvası Ürünlerindeki Tülermeler

Kartal YuvasıÜrünlerindeki Tülermeler

Demir
Kartal Yuvası Siparişim 1 Haftadır Kargoya Verilmedi!

Kartal YuvasıSiparişim 1 Haftadır Kargoya Verilmedi!

Metin

Öne ÇıkanKonular