Karesi Turizm Her Şey Parayı Alana Kadar!

21 Mayıs 2023 20:24

19-20-21 Mayıs tarihli Kapadokya turuna evlilik yıldönümümüzde bir aktivite yapabilmek adına eşimle birlikte katıldım. Eşim 18.00'da İzmir'den işten çıkıp planlarımıza göre 20.00 gibi Balıkesir'e varmış olacaktı. Bir talihsizlik sonucu eşimin aracı arızalanıp biraz gecikince yola çıkış saati 21.00 olan turumuz için 10-15 dakikalık bir bekleme rica ettim ve şoför hiçbir şekilde bekleyemeyeceklerini söyledi ve aracı yola çıkardı. Yoğun ısrarlarım sonucu tur şirketi yönetimiyle iletişime geçildi ve Susurluk'ta 10 dakika bekleme sonucu eşim bize yetişti ve tura katılabildi. Yani az kalsın bizim için böyle özel bir günde tüm planlarımızı altüst edecek kadar çözümden uzak bir yaklaşımdaydılar. Her şey parayı alana kadar. Resmen yalvar yakar 10 dakika durdurabildim sadece. Dönüşte de Balıkesir'e varış saatimiz 21.30 olarak belirlendiği halde tüm otobüs Uşak yolundan dönüp bir an evvel evlerine varmak istediği halde şoför güzergahı Eskişehir üzerinden olacak şekilde değiştirdiği için yolu minimum 3 saat uzatmış olduk. Açıklama olarak da bir önceki turda Uşak yolu üzerinden gelen yolculardan şikayet alındığı gibi saçma akla mantığa uymayan bir gerekçe gösterildi. Gidiş ve dönüşlerde yaşadığımız sıkıntılar dışında rehberlerimiz ö***bey ve du*** hanım gayet ilgili, güler yüzlü ve çözüm odaklı yaklaşımdaydılar, kendilerine teşekkür ediyorum. Bunlar dışında bir daha bu kadar uzak mesafe bir yolculuk için karesi turizm'i asla tercih etmeyeceğim, paramla rezil oldum.

Meral sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 11:53
Semra sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 21:04

Ayluç Tarhan Turizm Tur Şirketi Mağduriyeti