Semra sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 21:04

10-11-12 Nisan tarihleri için Crazy Travel firmasından Kapadokya turu satın aldık. Turumuz süresince araç üç kez aynı sorundan (kayış koptuğu söylendi) arıza yaptı. İlk arızada iki saatten fazla bekledik. İkinci arıza, sabah balon seyrine giderken otelden çıktıktan on dakika sonra gerçekleşti ve biz kendi imkanlarımızla (taksi ile) geçiş yaptık. Bekleyen grup için bir saat sonra başka bir araç geldi ancak balonlar çoktan iniş yapmıştı. Üçüncü arıza, Bursa'ya dönüş yolunda meydana geldi. Tamirci çağırıp arızaya baktırdıklarını söylemelerine rağmen, yol ortasında bir buçuk saat bekledikten sonra bir grup otostop çekerek başka bir turizm firmasının aracıyla en yakın tesise kadar gidebildi. Geri kalan kişiler için yine bir araç geldi ve bizi dinlenme tesisine bıraktı. Hâlâ aracın durumu belli değil, beklemekteyiz. Firmayı aradığımızda araçta sorun olmadığını, yarım saatlik bir iş olduğunu ve onlarla ilgili bir durum olmadığını, neden aradığımızı ve zaten mola vereceğimizi düşünmemiz gerektiğini söylediler. Otoban kenarında soğukta beklerken bu cevap kabul edilemez. Firmanın Instagram hesabından turun açıklamasında bulunan gezilecek yerlerde eksiklikler vardı. Bunun nedenini sorduğumuzda bilgilerinin olmadığını belirttiler. Yeni araç talep ettiğimizde ellerinde araç olmadığını ifade ettiler. Bu kadar sorumsuz bir firmayla karşılaşmadım. Her gün Bursa'dan Kapadokya'ya tur düzenlediğini söyleyen bir firmanın bu denli amatörce iş yapması beklenemez. Son derece olumsuz bir tur deneyimi yaşadık. Tamamen mağduriyet yaşamaktan başka bir şey olmadı. Ödediğimiz paraya karşılık bu deneyimi yaşamak oldukça üzücü.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 12:30
Merve sonuçtan memnun değil