Karabük Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrah Mağduriyeti

10 Temmuz 2023 12:37

10.07.23 tarihinde saat 10:20 sularında Karabük Eğitim ve Araştırma hastanesinde genel cerrah bölümünde (*****) randevum vardı. Endoskopi olacağım için 07.07.23 tarihinde tahlil verdim. Sonuçları almaya pazartesi günü gittim ama kendisi sonuçlarıma bakmadı. Anestezi bölümüne yönlendirdi. Tahlillere o bakmıyormuş, anestezi bakıyormuş. Anesteziye gittim, raporu hallettim evet ama sonuçlarıma bakmadı. Beni tekrar genel cerraha yönlendirdi. Sonuçlarıma tahlili isteyen doktor bakacak dedi. Tekrar ***** gittim sonuçlarımı göstermeye ama kendisi sert bir üslupla sonuçlara bakmayacağını anestezi bölümünün bakacağını söyledi, sorunumu anlattığım halde bana asistan doktorunun ve diğer hastaların içinde bağırmaya başladı, argo kelimeler kullandı. Sonuçlara bakmayacağını ve anestezi bölümünün beni başından atmak için ona yönlendirdiğini dile getirdi. Genel cerrah doktoru ******bana diğer hastaların yanında bağırıp çağırarak beni rencide etmiştir. Orada sözlü münakaşaya girdik ve oradan ayrıldım. Sağlık Bakanlığı ve CİMER de hakkımı sonuna kadar arayacağım.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Doktoru Yönlendirmesiyle Gastroenteroloji Bölümü Randevu Haksızlığı

28 Eylül 2023 18:20

01 Ağustos 2023 12:43