Kappa Tur Vize Alamıyor

Kappa Tur Vize Alamıyor
12 Haziran 2024 01:20

22 Aralık tarihinde Kappa turdan 6 kişilik bir aile 16 Haziran 2024 tarihi çıkışlı bir tur satın aldık. İçimizden sadece benim vize ihtiyacım vardı. Satış danışmanı arkadaş E*** hanım turu bize satarken vize işlemlerini de bizden alırsanız daha kolaylık olur şeklinde konuşarak bizde olumlu bir etki oluşturarak tur satışını yaptı. Geziden en az 3 ay öncesine kadar evraklarınızı vize işlemleri ile ilgilenen arkadaşla iletişime geçerek iletebileceğimizi söyledi. Bizde Mart ayında her şey için tüm ödemelerimizi yaptık. Ondan sonra çileli bir süreç bizi beklediğini bilemezdik. Mart ayından itibaren vize işlemleri için her hafta ne zaman evraklarımızı getirelim diye sordukça bizi sürekli bilinçli bir şekilde ertelediler. En sonunda 15 Nisanda getirin dedikleri evraklar için 16 Haziranda yapılacak gezi için bize beyefendiler 30 Mayıs 2024 e randevu aldılar. 30 Mayıs itibariyle yaptığımız başvurumuza 11 Haziranda gezinin başlamasına 4 gün kala red almış bulunuyorum. Mayıs ayının başında bu durumu satış temsilcisi arkadaş ilettim ve olumsuz olursa param yanacak mı diye sorduğumda ben İ***** beyden teyit aldım vizeniz yetişecek dedi. Vize sonuçlandı ama red oldu benim bu sonuca itiraz etme zamanı bile bırakmadılar. Acenteye gidiyorsun benim karşıma Y**** diye bir çocuk çıkartıyorlar bana vize sonucuna itiraz etme hakkınız yok zaten diye garip bir iddiada bulunuyor. Yetişmedi vizem diyorum yetişti ama olumsuz oldu gibi insanla alay eden bir üslupla iş yapıyorlar. Bu firma ile bir daha asla ama geziye çıkılmaz. 800 Euro'luk gezi ücretimiz yandığına mı üzülelim hep beraber gezecek olmanın hayal kırıklığı mı bilemedik ve tabii ki Kappa turun sorumsuz çalışanları mı

09 Temmuz 2024 14:16 (Şikayetten 27 gün sonra)

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
17 Temmuz 2023 11:13

Elçin
10 Şubat 2025 22:15
Vize Sorunları Ve İletişimsizlikle Mağduriyet
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Tatil Sepeti Ve Kappa Tur İnsanları Yalan Bilgiler Veriyor

28 Ağustos 2023 13:25
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Kappa Tur Dan Memnuniyetsizlik Tura Katılamama

21 Temmuz 2023 23:38