Kanz Bebek Arabası ve Gereçleri Yedek Parça Temini

26 Ağustos 2023 13:45

Kanz marka Octopus anne yanı beşik aldım. Resimlerinde tekerlekli gösterilmesine rağmen ve beşiğin tekerlek yuvası olmasına rağmen tekerleği göndermemişler. İstedim Veta adlı teknik servisinden ama yardımcı olmadılar. Kendim alim dedim ama vida çapı marka model vs var ise belirtmelerini rica ettim 2 defa ama 2haftadır cevap alamıyorum. 2 farklı model tekerlek aldım uymadı. 7 ahlık hamileyim ve bunun gibi saçma basit sonucu olan işlerle uğramaktan diğer işler bitmiyor. Madem yapamayacaksınız neden uluslararası bir markanın ürünlerini satıyorsunuz!

08 Mart 2024 20:37
Kanz Bebek Arabası ve Gereçleri Kanz Veta Çocuk Arızalı Ürüne Garanti Süresi Dahilinde Ürüne Bakmıyor
İlker sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 15:49

Kanz Anne Yanı Beşik Gıcırtısı Uyutmaya Engel Oluyor

20 Haziran 2025 01:26

29 Haziran 2023 01:39
Kanz Bebek Arabası ve Gereçleri Kanz K GO Bebek Arabası Garanti Sorunu Firmalar İlgisiz