26 Ağustos 2023 13:453.586

Kanz marka Octopus anne yanı beşik aldım. Resimlerinde tekerlekli gösterilmesine rağmen ve beşiğin tekerlek yuvası olmasına rağmen tekerleği göndermemişler. İstedim Veta adlı teknik servisinden ama yardımcı olmadılar. Kendim alim dedim ama vida çapı marka model vs var ise belirtmelerini rica ettim 2 defa ama 2haftadır cevap alamıyorum. 2 farklı model tekerlek aldım uymadı. 7 ahlık hamileyim ve bunun gibi saçma basit sonucu olan işlerle uğramaktan diğer işler bitmiyor. Madem yapamayacaksınız neden uluslararası bir markanın ürünlerini satıyorsunuz!

Kanz Bebek Arabası ve Gereçleri Kanz Veta Çocuk Arızalı Ürüne Garanti Süresi Dahilinde Ürüne Bakmıyor

Trendyol üzerinden 20 Ekim 2022'de aldığım Kanz marka Yummy model bebek mama sandalyesi kurulurken çok zorlanılmıştı. Te...

Kanz Bebek Arabası Ve Gereçleri Teknik Servis Ürünümü Tamir Edemiyor!

Yaklaşık 2 yıl önce Kanz i-GO bebek arasını ebebek'ten aldım, daha sonra bir müddet kullanım sonunda bağlantı noktaların...

Kanz Bebek Arabası ve Gereçleri Kanz K GO Bebek Arabası Garanti Sorunu Firmalar İlgisiz

08.04.2022 tarihinde Civil mağazacılık online üzerinden Kanz k GO travel sistem bebek arabası aldık. 25 Ağustos itibariy...

Tümünü Gör

Seda
Kanz D GO Güvenlik Hatası

Kanz D GOGüvenlik Hatası

Ayşe
Kanz Bebek Arabası Gıcırtısı!

Kanz BebekArabası Gıcırtısı!

Tuğba