Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 00:03

15 Ekim akşam 22:00 civarında getir üzerinden sipariş verdim. Mağazada eksik ürün olduğu için sipariş iptal edildi. Mağazayı arayarak var olan ürünleri öğrendim ve yeni bir sipariş verdim. Siparişte yer alan karamelli
pasta ve Kahve Dünyası pastasını aynı kabın içerisine koydukları için pasta görselde de görebileceğiniz gibi kendinden geçmiş ve karışmış. Kahve ise dökülmüştü. Bodrum Marina kahve dünyasını aradım, ilk aradığımda görüştüğüm ve siparişimi
Hazırlayan Ö**** hanım ile görüştüm. Aynı kabın içine koyduğu pastaların birbirine karışmasının kuryenin taşıması ile ilgili olduğunu, yapacağı bir şey olmadığını söyledi. Şikayet edeceğimi söyleyip ismini sorduğumda istersem üst yöneticisi ile görüşebileceğimi söyledi. Biraz telefonda bekledim. Şefinin ofiste işi olduğunu görüşemeyeceğini söyledi. Şefinin de ismini rica ettiğimde birden telefonda vardiya şefi olduğunu söyleyen C***** bey ile görüşmeye başladık. Neden görüşmek istediğimi anlattım. Kasiyer arkadaşı Ö**** Hanım ın paketleme yaparken hata yaptığını kusura bakmamamı söyledi. Siparişimi düzgün yenilebilir/içilebilir şekilde tekrar göndermelerini istedim. Benimde bu ürünleri geri göndereceğimi söyledim. Siz tekrar sipariş verin. Biz size hediye pasta göndeririz diye bir telafi yönetimi sundu. Aynı sipariş için iki kez para ödemek istemediğimi, hediye de istemediğimi sadece parasını ödediğim siparişimi servis standartlarına uygun yenilebilir şekilde göndermelerini rica ettim. Hata yaptıklarını kabul etmelerine rağmen başka bir telafisi olmadığını söylediler. Bu yaklaşımlarından dolayı Bodrum Marina kahve dünyasını önermiyorum.

Habibe sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 00:08

Küflü Pasta, Yavaş Servis Ve İlgisiz Personel Şikayeti

12 Haziran 19:49
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 14:11

18 Ocak 2024 09:30