Cem sonuçtan hiç memnun değil

Kadsis Ürün İadesi Ücreti

28 Eylül 2023 13:10

Bundan yaklaşık 1 yıl önce kadsis sistemine girerek altınlarımı yatırdım daha sonra altınlarımı almak istediğimde 100 gr altın için 11000 TL'ye yakın bir para istediler, bana daha önce böyle söylenmemişti altını yatırdığınızda altın olarak alacağımız söylendi. Böyle bir uygulamadan bahsedilmemişti. Hem altınlarınızı değerlendirip para kazanıyorlar hem de size verirken.

28 Eylül 2023 10:36

Bundan 1 yıl önce kadsis sistemine altınlarımı yatırdım daha sonra altınlarımı almak istediğimde benden 100 gr altın için yaklaşık 11000 TL istediler yazıyla yazıyorum onbirbin sisteme girerken böyle bir uygulamanın olduğundan bahsetmemişlerdi hem yatırdığım altından para kazanacaklar hem de altınlarımı istediğimde benden para alacaklar nasıl bir sistem böyle, altınlarını kadsis'te tutmayı düşünenleri uyarıyorum uzak dursunlar, bankadan kasa kiralayın çok daha uyguna gelir hem de istediğiniz zamanda alabilirsiniz

profile profile profile
28 Eylül 2023 14:43 (Şikayetten 1 saat sonra)
Cem
Cem
28 Eylül 2023 17:30

Yanlış bilgi veriyorsunuz banka fiziki altın vermiyor böyle bir yetkileri yok, istersen parasını veriyor biz niye kadsis'e altınları verdik alırken fiziki altın almak için kelime oyunları yapmayalım

Çiğdem sonuçtan çok memnun

Kadsis Sistem Bozukluğu

Çiğdem
02 Haziran 2023 20:33
"Arayan müşteri temsilcisine teşekkürler"
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
17 Nisan 2024 10:39
Gökay sonuçtan çok memnun

Kadsis Masraf Talep Etmesi

Gökay
29 Ağustos 2023 01:34
"Derya hanım çok teşekkür ederim güzel açıklamalarından dolayı banka ile çözüme ulaşacağım"
Mustafa sonuçtan çok memnun

27 Mayıs 2023 13:36
kadsis-fiziki-teslim-komisyonu-2.pdf
kadsis-fiziki-teslim-komisyonu-1.pdf

KADSİS Altın Tartı Hüsranı!

Nuriye
03 Şubat 2024 09:13