Engin sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 10:39

KADSİS sistemi aracılığıyla 1.5 yıl önce düğün takılarını ve yastık altı altınlarımızı banka kasasından çıkarıp ülkemiz ekonomisine destek amaçlı banka hesabımıza aktardık. Bize istediğimiz zaman altınlarımızı tekrar fiziki olarak teslim alacağımız söylenmesine rağmen şu anda hiçbir şekilde fiziki altınımı geri alamayacağımı öğrendim. KADSİS müşteri hizmetleri bana İş Bankası hesabımdan, çalıştıkları diğer bankaların altın hesabı IBAN'larına gönderim yapılması gerektiğini söylüyorlar fakat hiçbir banka gibi İş Bankası da farklı bankalara altın havalesi gerçekleştirmiyor. Madem KADSİS sistemi iş bankasıyla ortak çalışıyor neden iş bankasına ait altın hesapları bulunmuyor? Banka hesabımdan altınları bozdurmaya çalıştığımda ise bankanın alım satım kur farkı nedeniyle büyük zararlar söz konusu oluyor. Tabi KADSİS sistemi de bu işi bedava yapmıyor 20 gram altın için 1500TL +KDV ücret kesiyorlar. Şu anda bu saçmalıktan en az zararla kurtulmaya çalışıyorum. Bu halkı aldatmaktan başka bir şey değil. KADSİS sisteminden şikayetçiyim ve sorunumun giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyorum.

profile profile
17 Nisan 2024 11:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

Kadsis fiziki altınlarınızın Banka hesabınıza gram altın olarak aktarmanıza aracılık eden bir sistemdir. Fiziki olarak altın taleplerinizi altin hesabınızın bulunduğu banka ile görüşmeniz gerekmektedir.

19 Nisan 2024 12:08

Evet arkadaşlar müşteri temsilcisinin de açıkladığı gibi, fiziki altınını bankalara verip, bozdurmak isteyince ise bankadan bozdurup en az %10 kayıp yaşamak isteyenler KADSİS e müracaat edebilirler. Acaba hangi banka fiziki altın veriyormuş müşterilerine?

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Kadsis Ürün İadesi Ücreti

28 Eylül 2023 13:10
Gökay sonuçtan çok memnun

Kadsis Masraf Talep Etmesi

Gökay
29 Ağustos 2023 01:34
"Derya hanım çok teşekkür ederim güzel açıklamalarından dolayı banka ile çözüme ulaşacağım"

KADSİS Altın Tartı Hüsranı!

Nuriye
03 Şubat 2024 09:13