31 Aralık 2024 03:05

Antalya Sinan Mahallesi, Turunç İş Hanı 1252 Sokak No:8 Muratpaşa/Antalya adresinde bulunan okulun çatı katı, sonradan kaçak yapı olarak yapılmıştır. Bu bölgede birçok kaçak kat yapılmakta, herkes istediği gibi yaparsa emsal teşkilinden herkes faydalanıp yapacaktır ki bitişiğindeki iş yeri de tadilatta, kış ayında hızlı tadilatta o da kaçak kat yapmıştır. Hem görsel şehir bozukluğu olmakta hem de tehlikeli, baştan savma gecekondu misali yapılar yapılmaktadır. Seçimlerde ve kış aylarında denetimsizlikten dolayı bu çatı katlarının kapatılması ve özellikle okulların bu tür yapılar yapması, çocukların hayatlarını hiçe saymak demektir. Para uğruna yıkılmasını arz ederiz. Proje dışı yapıların denetlenmesi için iyi çalışmalar.

01 Ocak 2025 13:57

Antalya sinan Mahallesi 1253 sokak No:1*/1 Muratpaşa/Antalya adresinde bulunan okul adına yapılmış kaçak kat yapılmakta kaçak kat üzeri kaçak kat burda çocuklar ölecek hiçbir belediye bunun altından kalkamaz bunların denetimi yapılıp hepsinin orijinal yapıya dönmesini istiyorum hem haksız kazançlar derma çatma düzenlerin yapılmasına yakışmayan bir şehir Antalya, burda herkes kendi kafasına göre kat çıkıyor emsal karar peşine gidiyorlar anlaşıp yikilmiyacagini sanıyorlar

Beren sonuçtan hiç memnun değil

Yeniay Anaokulu (Kadıköy) Gerçekleri

02 Mart 2024 23:46

Ka Collection Co. Gece Boyunca Bitmeyen Gürültü: Uykusuz Kaldık!

14 Temmuz 2025 14:09

10 Ağustos 2025 18:30
7 Yıldır Bitmeyen İnşaat Ve Mağduriyet
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2025 17:20
Yalıtım Sonrası Çatıdan Su Sızıyor, Firma Sorumluluk Almıyor Mağduriyet Sürüyor
yalitim-sonrasi-catidan-su-siziyor-firma-sorumluluk-almiyor-magduriyet-suruyor-4.jpg

Ramsa İnşaat Biz İşimizi Gördük Siz Ne Haliniz Varsa Görün Diyor

02 Temmuz 2024 23:16