Kabalak Köftecisi Hijyen Sorunu!

19 Şubat 2024 01:23

Düzce'de yemek yediğim yerin hijyen kurallarına uymadığını görmüş biri olarak şikayetimi dile getirmek istiyorum çözüm üretirsiniz veya üretmezsiniz müessese ceza alır almaz sonuna kadar uğraşacağım Düzce'de Kabalak Köftecisi diye bir yerde yemek yedim çalışanların hepsinde hijyenik olduğunu temiz olduğunu düşündükleri siyah eldivenler giyilmiş o eldivenli elleriyle yerden copu alıp masanın üzerini silip kirli tabaklara dokunup ardından ekmek kesip ekmeğe getirilen köftelere dokunuyor
Bununla da bitmedi açık mutfak olması nedeniyle içeride ne yapıldığını rahatlıkla görünüyor sonrasında usta olduğunu öğrendiğimiz şahıs yeşilliklerin yıkandığı lavaboda gelip eline deterjan döküp ellerini yıkamaya başladı ben şok yaşadım ve maalesef videoya çekme şansım da olmadı hemen arkadaşıma gösterdim doğrumu bu gördüğüm evet dedi yediğim köfteleri kusmamak için zor durdum. Çıkarken mekanın sahibi olduğunu düşündüğüm şahsa hesabı öderken nazik bir dille durumu izah ettik. Kendisinin ve kızının cevabı o yeşillikler 3 kere daha yıkanıyor bir şey olmaz siz pis yer görmemişsiniz mutfaklarında farelerin gezdiği kendince mutfağında fare yoktu ve çok temizlerdi.

Petek Çöp Şiş Kalitesiz Ve Pahalı Mekan!

27 Mayıs 2024 21:51

19 Temmuz 2024 20:38
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 12:44
S&F Lounge İlgisiz, Alakasız Tavır Bozuk Yemek
Latif sonuçtan hiç memnun değil

Restoranda Fare Şoku: Korku Ve İlgisizlikle Karşılaştık

29 Haziran 2025 13:58