04 Ekim 2024 22:24

Merhaba, BİM'den aldığım Kaan CP230 çapa makinesi ilk kullanımdan itibaren şanzıman kısmından yağ kaçırmaya başladı. Kılavuzda ve Kaan'ın kendi videolarında şanzıman üst kapak seviyesinin 5 cm altına kadar şanzıman yağı konmalı yazıyor. Harfiyen yapmama rağmen zar zor ulaştığım kişi 'normaldir, fazla yağ atar' dedi. Yani kılavuza uyuyorsak neden yağ atsın? O zaman kılavuz yanlış. Neyse dedim ve bekledim. Haziran'da yazışmıştım. Aradan 3 ay geçti, hâlâ yağ akıtıyor. Bir makine 3 ay yağ akıtır mı? Tekrar ulaşmaya çalışıyorum ne yapmak gerekir diye ama ulaşmak nafile. Yani yerli diyoruz, paramız yabancıya gitmiyor ama karşında muhatap yok. Sonra ithal mala yönelince de vatandaş suçlu oluyor. O zaman biz aradığımızda da yerli firmalar çözüm bulacak veya yönlendirecek. Yani Kaan marka alanlar 10 kere değil, 100 kere düşünsün. Mağduriyet devam etmektedir.

07 Ekim 2024 09:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Fazla yağ koyulması durumunda fotoğraftaki bölgeden yağ kaçırması normal bi durumdur. Kapağın alt kısıma kadar yağ koyulması gerekmektedir. Saygılarımızla. KAAN Tarım Makineleri.

Hakan
Hakan
07 Ekim 2024 15:48
Kaan Çapa Makinesi Yağ Kaçırma Sorunu ve İletişim Eksikliği

Yağı contanın alt tarafından akıtıyor. Üst taraftan yağ çıksa ok. Contadan kaçırıyor. Dikkatli bakar mısınız?

Ömer sonuçtan çok memnun

Kaan Çapa Satın Alınan Çapa Makinesinin Çalışmama Sorunu Ve Yetkili Servis İlgisizliği

18 Nisan 2024 15:25
"Kaan Çapa'ya ve Hasan beye çok teşekkür ediyorum, çok hızlı bir şekilde ilgilenip sorunumu çözdüler, ürünlerinin arkasında sonuna kadar durdular, baştaki olumsuz düşüncelerim değişti tamamen, sorun yaşadığınızda servis çözemese bile üretici sorunu çözüyor, bu markanın ürünlerini alabilirsiniz."

28 Mayıs 2024 01:01
Kaan Çapa Makinesi Yağ Kaçırıyor
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Rıdvan
30 Nisan 2024 18:39