İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Justiniano Hotels Group Full Turizm Seyahat Acentesi Antalya

26 Temmuz 2024 10:04

Alanya Justiniano Deluxe Resort'ta 15-18 Temmuz tarihleri arasında konakladık. Yaşlı ebeveynlerimiz ve çocuklarımızla gideceğimiz bir tatil olacağı için oda seçiminde özel istek yapmak üzere otelin kendisini arayarak rezervasyon yaptırmak istedik. Ancak, tam da burada sorun başladı. Oteli aradığımızı sanarken, aslında bir seyahat acentesi ile görüştüğümüzü, ödeme alındıktan sonra gelen e-posta ile anladık.
Başta sorun olmayacağını düşünmüştüm, ancak otele giriş yaparken 2 ayrı oda ayırtıp buna göre farklı ücret ödediğimiz halde bize ayrılan odaların ortak alanlar ve havuza en uzak odalar olduğunu öğrendik. Otel, seyahat acentesi ile görüşmemiz gerektiğini söyledi. Ancak, full Seyahat Acentesi'nden e. Hanım asla ilgilenmedi.
Dolayısıyla, 2 oda parası ödediğim halde aile odası olarak satılan bir odayı verdiler ki ücret iadesi falan da asla yapmadılar, ayrıca restoranların hemen altında olduğu için gürültüden asla uyuyamadık. Tatilimizi elbirliği ile mahveden full Turizm Seyahat Acentesi ve bu oteli önermiyorum kimseye.

Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2024 16:21
Justiniano Hotels Group Sorun Ve İlgisizlik
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 13:20
Nur sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 14:48
Gülse sonuçtan hiç memnun değil

Holiday Group Hotels Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Sağlık Sorunları!

26 Temmuz 2025 19:21
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 12:41