Numan sonuçtan hiç memnun değil

Just English Para Odaklı

11 Kasım 2023 14:54

Just English Başakşehir şubesinde oğlum b**** kurs görmektedir. Bu sene üçüncü senesi üç yıllık bir kampanyadan yararlanıp kayıt ettirdik. Kayıp yaptırdığımız esnada eşim arkadaşının oğlu a*** adına da bir kur kurs aldı. Sözleşme tamamen eşimin üzerine yapıldı ve a*** hiçbir şekilde kursa gelmemiştir. Bize bu durumu o zaman a** hanım, g** hanım ve k** hanım ile görüşüp a*** kursa katılamayacak sözleşmeyi iptal
edelim dedik. Onlarda iptal edemeyiz dediler.

Bizde bizim bir oğlumuz daha var k*** şu an okula gitmiyor okuma yazma öğrensin onu gönderelim dedik bu hanımefendilerde tamam olur dediler. Biz ısrarla bir sorun olur mu dediğimiz halde hayır olmaz garanti biziz dediler. Ve defalarca hem telefondan arayıp hem de yanlarında gittiğimizde tekrar tekrar sorun olmaz dediler. Neyse bizim oğlumuz okuma yazmayı öğrendi artık kursa gönderelim dedik ve görüşmeye gittik durumu anlattık. Bu arada kursun sahipleri değişmiş onu da orada öğrendik. Kursun devir işlemlerine bakan m*** hanımla konuştuk oda durumu mail olarak kursun sahibine iletti ve cevap gelince size dönüş yapacağım dedi.

M** hanım beni aradı iki seçenek sundu bana ya şimdi ki ücretten dediğiniz parayı düşürüp geri kalanı siz diyerek öğrenci kayıt olur ya da bir yıllık online eğitim alabilirsiniz dedi. Bende benim ekonomik durumum müsait değil ödeme yapamam ikincisi çocuğum online eğitim alamaz sorun yaşıyor odaklanamıyor o zaman ücret iadesi talep ediyorum dedim. Hanımefendi benim yapacak bir şeyim yok diyerek beni yüksek sesle azarlar bir şekilde bana sert çıkmıştır.

Israrla söylüyorum bu benim suçum değil sizin markanız bana bu sözü verdi aranızda halletmeniz mağdur benim dedikçe daha sert şekilde konuşmaya devam etti. Simdi sizden ricam lütfen ben küçük çocuğumu zaten onların olduğu ortama göndermem ücret iadesi talep ediyorum. Büyük oğlumun da bu sene son senesi orada devam edecek onu bile göndermek içimden gelmiyor. Çünkü inanın çok güvensiz ve ilgisiz bir ortam mevcuttur.

Not: bu maili direk firma sahibi görecek şekilde gönderdik 2800 TL ödeme yaptım o zaman para iadesi yapmayı teklif ettiler. Bizde tamam olsun dedik kabul ettik bugün bana evrak gönderiliyor 2800 TL ödememe karşılık 1900 TL ödeme yapılacak diye. IBAN istiyorlar böyle bir mantık ben görmedim. Eğitim desen zaten sıfır diğer oğlumu da aldım göndermiyorum.

profile profile

02 Haziran 2024 13:12

Yanlış Sözleşme Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Mağduriyeti

26 Şubat 20:21
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 22:54

Just English Şubelerinde Profesyonellik Ve İletişim Sorunu