Sadik sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Yurt Dışı Tur Paketi İptali Mağduriyeti

Jolly Tur Yurt Dışı Tur Paketi İptali Mağduriyeti
05 Ağustos 2024 14:31

Jolly Tur'dan Büyük İtalya Ekspres Turu aldım, rezervasyon numarası (TA-2404PPCH). Nisan ayında acente üzerinden satın aldım. Tur tarihi 26 Ağustos. Tura 28 gün kala vize randevusu alınamadığı bilgisi geldi. Turu iptal etmek istediğimde no-show kapsamında %50 kesinti yaparak ücreti iade edebileceklerini söylediler. Müşteri kaynaklı iptal olmadığını, vize randevusunu 2 aydır alamadığınız için hatanın onlarda olduğunu söyledik, kabul etmediler. Sözleşme gereği tura kalan sürenin 1 ay içerisinde oldukları için ceza uygulandığını söylediler. Sözleşme gereği müşteri kendi isteği ile iptal ederse bu cezayı uygulayabilirsiniz fakat siz randevu alamadığınız için tura katılamıyoruz diyoruz ve cevap veremiyorlar. Tur için koruma paketi sigorta yaptırmıştık. Sigorta kapsamında iptal edelim dedik, bu sefer de vize işlemi görmediği için sigorta kapsamına girmiyor dediler. Ne acente ne Jolly Tur yetkilileri yardımcı olmadı. Başka çaremiz olmadığı için %50 kesintiyi iade ettik. Kalanı için tüketici heyetine başvuracağım. Tüm kusurun Jolly Tur'da olduğu bu sürecin sonuna kadar peşindeyim. Hayatımda bu kadar kurumsal olmayan bir firma ile çalışmadım.

07 Ağustos 2023 21:07
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 13:20
Jolly Tur Pişmanlıktır! Balayımız Rezil Oldu
Ömer sonuçtan çok memnun

17 Nisan 2024 15:41
"İşlemleri hızlandıran ilayda hanıma özellikle teşekkür ediyorum"

Jolly Tur'da İade Ve Sözleşme Karmaşası: Üç Kişi Mağdur Edildi

18 Haziran 2025 20:15