Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Pişmanlıktır! Tüm Hizmeti Size Odayı Satana Kadardır!

19 Ocak 2024 00:28

Eşim ve iki çocuğumla bir gün konaklamak için Jolly Tur'dan rezervasyon yaptırdığım, Bursa Kervansaray Termal Otele gittiğimizde bize 3 yatağı olan bir oda verdiklerini gördük. Ekstra bir yatak koymaya yer olmayan oda olduğunu görünce, dört kişi olduğumuz için sığmayacağımızı belirttim. Otel, Jolly Tur ile görüşmemiz gerektiğini söyleyince arayıp telefonda rezervasyon yaparken 4 adet T. C. Kimlik numarası verdiğimi çocukların yaşlarının 12 ve 7 olduğunu belirttiğimi ve bu konuda yardım etmelerini rica ettim. Müşteri temsilcisi, "peki rezervasyon yaptırırken odada 4 yatak var mı diye sordunuz mu" diye sordu? Şaka gibi!
4 T. C. Kimlik verip 3 yatak olabilir mi?
Bana "ses kaydını dinleyip size döneceğiz" diyerek yalan söyleyip söylemediğimi teyit etmek istediler ve dönmediler!
Otel yetkilisi R**** bey tüm samimiyeti ile yardımcı olarak, minimum ücret ile bir fark alarak odamızı Suit ile değiştirdi. Otelde hiçbir problem yaşamadık adına yakışır kaliteli bir otel. Ancak Jolly Tur pişmanlıktır!
İki gün sonra tekrar Jolly turu aradım ne oldu demek için, bir süre daha sonra döndüler, bizim bir ihmalimiz yok burda dediler!
İnanın ekstra verdiğim 1500₺ hiç önemli değil ama Jolly Tur umursamazlığı, ile kalitesini belli etti! Daha önce ETS Tur ile konakladığım bu otel de hiç problem yaşamamıştım.
Jolly Tur sadece odayı satana kadar müşterisine yardımcı olmaya çalışıyormuş gibi yapıyor!
Bir daha asla Jolly Tur'la bakkala bile gitmem

03 Ağustos 2023 14:51
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 17:05
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
27 Haziran 2024 17:15
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2025 10:11

Nezaket