Cem sonuçtan hiç memnun değil

Jet Lisans Mağduriyeti

19 Eylül 2024 12:44

Kesinlikle "jet lisanstan lisans satın alırken 3 kere düşünülmeli. Yoksa mağdur olursunuz. İnternet üzerinden "jet lisans" dan ömürlük lisans diye satın almış olduğum office 365 lisansı daha 1 yılını doldurmadan geçersiz oldu. Firmaya zaten kolay kolay ulaşamıyorsunuz. Ulaştığınızda da ömürlük kısmını inkar ediyorlar. İlgilenmiyorlar.

19 Eylül 2024 12:50 (Şikayetten 5 dakika sonra)
Cem
Cem
19 Eylül 2024 13:35

Bu insanların mağduriyetini çözmez. Böyle bir şey kabul edilemez.

Abdulkadir
Abdulkadir

Haklı bir isyan ben de aynı durumu yaşıyorum. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Açıklamaları tamamen saçmalık. Hoş hiçbir şekilde ulaşılmıyor zaten kendilerine. Bugün bu lisansı iptal eden yarın diğerlerini de eder. Ucuz ama yinede para vermeye değmeyecek bir firma. Bir çok firmadan satın alımlarım var ilk defa birinde böyle bir şey yaşadım. Paranızı çöze atmayın. Bunun telafisi yalnızca ücretsiz aynı hakların yer aldığı bir lisans verilerek yapılabilir. Dalga geçer gibi %30 veriyorlar süreli sürümüne.

Okan
Okan

Bir daha buradan alışveriş yapabileceğimizi düşünerek indirim kodu veriyorlar. Şu cürete bakın. Size bu piyasada ticaret yaptıranlar suç işliyor asıl. İşiniz gücünüz yaşan dolan.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 22:56
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 09:14

30 Nisan 2025 08:46