Abdullah sonuçtan memnun

Jeep Farlarının Tamir Edilememesi

02 Ekim 2023 10:02
Abdullah'ın Teşekkür Mesajı
“Size teşekkürler şikayetler konusunda yaptıklarınız için.”

2014 Grand Cherokee aracımda önce far lambası yanmaz oldu. Değiştirince uzaklar yanmadı. Şimdi LED farlar yanmıyor ve çözüm olarak tüm farın değişmesini öneriyorlar. LED için farın değişme maliyeti bugünkü rakamla tek taraf 3.700 USD. Bu konuyu çözen arkadaşlarımız varsa önerileri olur mu? Jeep firmasının tamir konusunda geliştireceği bir çözüm olamaz mı? Ben bir cevap alamadım.

05 Ekim 2023 11:41

Jeep yetkili servisinde yapılamayan tamir sanayide yapıldı. Servisin 3.400 USD istediği tamir Ankara Şaşmaz daki sanatkar tamirciler tarafından 300 USD ye yapıldı. Bu nedenle siteyi ziyaret eden benzer sorunu olan ziyaretçilerin bilgilenmesi için şikayetimi sonucuyla birlikte yazmak istedim.

02 Ekim 2023 11:12

2014 yılı Jeep Cherokee marka aracımda önce far lambaları yanmaz oldu. Değişti. Değiştikten sonra LED farlar solda yanmamaya ve uzak farlar yanmamaya başladı. Bu şikayetimi ilettim. Jeep tarafından arandım. Yetkili servis dosya açılması istendi. Açıldı. Cevaben aradığımda tamir yapılamadığı yeni bir sol far almam gerektiği söylendi. Bunun fiyatı da 3.400 USD. Yeni Jeep alacakların bu yaklaşımı ve fiyatları bilmesi gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum.

Ek
02 Ekim 2023 10:35 (Şikayetten 32 dakika sonra)
02 Ekim 2023 10:50

Sol LED farlar yanmıyor.

02 Ekim 2023 10:51

Sol LED yanmaması

05 Ekim 2023 11:47

Jeep danışma merkezi şikayetim nedeni ile aradı. Ancak sorunun ne olduğu ve şikayetimin asıl nedeninin ne olduğunu anlamaya çalışmadı bile. Sonunda tamiri için istenen 3.400-3.700 USD olan tamirat Ankara/Şaşmaz daki iki usta tarafından mükemmel biçimde 300 USD ye halledildi. Bu tamiratı Jeep yetkili servisi yapamıyorsa burada yanlış bir politika var demektir. Yetkili servisler hemen hata olan parçayı bütünüyle değiştiriyorlar. Oysa ustalar uğraşarak olayı tamir etmek için çaba gösteriyorlar. Benzer problemi olanlar için Ankara Şaşmaz'daki 2002 stop ve Amerikan arabaları ile ve özellikle Jeep ile çalışan Massive Motors firmalarını akıllarında tutmaları iyi olacaktır.

05 Ekim 2023 12:37

Size teşekkürler şikayetler konusunda yaptıklarınız için.

Hyundai Elantra Gündüz LED Sorunu

Arif
12 Haziran 2024 22:57

Renault Clio 4 C LED Far Gündüz LED Far Sorunu

10 Haziran 2023 10:25
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Audi Q3 Ön Farlarının Yetersiz Aydınlatması Gece Sürüşünü Tehlikeye Atıyor

Fatih