Jeep Compass Start-Stop Arızası Bitmiyor

Fatih
16 Mayıs 2024 15:20

Jeep Compass aracımda start-stop problemleri bitmiyor. 2019 model aracımda, aldığımdan beri, start-stop düzensiz bir şekilde devreye giriyordu. Son zamanlarda ise start-stop devreye girdikten sonra araç çalışmamaya başladı. Kırmızı ışıkta durduktan sonra yeşil yandığında marş almaması nedeniyle defalarca yolun ortasında kaldım. Ayrıca ilk çalıştırma sırasında da marş süresinin çok uzun olması nedeniyle servise başvurduğumda, bu durumun bu araç için normal olduğunu söylediler. Bir aracın start-stoptan çıkmaması, trafiğin ortasında çalışmaması, ilk marş süresinin 10-12 saniye sürmesi nasıl normal olabilir anlamıyorum. Jeep gibi bir markanın ürettiği aracın arkasında durması ve bu sorunu çözmesi gerekirken, servisler aracılığı ile sorunları görmezden gelmesi ticari ahlaka uygun değildir. Biz mağdurlara ise haklarımızı yasal yollardan aramaktan başka çare kalmıyor maalesef.

16 Mayıs 2024 15:26 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Hasan
Hasan

Ben 2021 de 0 km aldığım araçta tam anlattığınız gibi sorun yaşadım hala yaşıyorum. Anlattıklarınızın tam olarak doğru. Jeep almak benim için çok büyük bir pişmanlık oldu. Servis ve TOFAŞ aş ilgilenmiyor. Yapamıyorlar arızayı. İmkanınız varsa kurtulun Jeep markasından.

Jeep Compass Daki Start Stop Devreye Girmeme Motoru Kontrol Ettirin

Süheyla