Özlenir Giyim Hediye Kot Pantolon İade Sorunu Ve Mağduriyetim

16 Şubat 2024 12:57

7 Şubat 2024 öğle saati 12.19'da İstanbul Bahçelievler Yenibosna StarCity Outlet AVM Diesel outlet Jeanslab mağazasından 4.890,00 TL tutarında Diesel marka arkadaşıma hediye kot pantolon aldım. Kasada ürünün ödemesini yaptım ve hediye aldığım için arkadaşım yanımda olmadığından, iade yapabilmem durumunu sordum. Bana iadenin mağazadan, değişimin ise Jeanslab'ın her mağazasından yapılabileceği söylendi; ancak 1 gün içinde iade edilmesi gerektiği bilgisi verilmedi. Yanımda bir arkadaşım vardı ve o da şahit oldu. Hafta sonu hediyeyi verdim ve arkadaşım beğenmediği için 12 Şubat 2024 tarihinde öğle arasında mağazaya iade için gittim. Ancak bana 1 gün içinde iade edilmesi gerektiği söylendi. Hediye alırken ve hediye kartı düzenlenirken bu bilgi verilmedi. Yanımda şahidim ve kamera kayıtları var. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve CİMER'e de şikayette bulunacağım. Personeli gerekli mercilere şikayet edeceğim. Tüketici olarak mağdur olurken, markanın personelinin hatasını ödememeliyim. 4.890,00 TL'nin kredi kartıma iadesini talep ediyorum. Bu bilgi verilseydi markanızdan ürün almazdım ve pişmanım. Tüketici Hakem Heyeti ve markaya yaptığım şikayet sonucunda iadem kabul edildi; ancak E*** isimli personel, telefon görüşmemiz sırasında mağazanın bana herhangi bir belge vermediğini ve firmadan onay maili gelmediğini belirtirken telefonu yüzüme kapattı. Bu kadar saygısız bir marka ve çalışanlarla daha önce karşılaşmadım. E*** hanıma da dava açacağım.

Melda sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 20:50

21 Ocak 2024 00:00
Gül sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 21:35

Emel