Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Jcb Sif Otomotiv  Gaziantep Yetkili Servisinden Şikayetçiyim!

25 Mart 2024 20:32

Jcb Gaziantep yetkili servisinde kepçemiz 4 aydır tamir edilmeyi beklemektedir. Üç çocuğumuz var ve başka gelir kapımız yok. Dört aydır Adana'da beklemekteyiz. Toplam bir yıldır kazancımız bulunmamaktadır. Bir türlü tamir edilemeyen kepçemiz için sürekli yeni sorunlar ortaya çıkmaktadır. Bir yıldır elimizde ne varsa harcamak zorunda kaldık. Artık Allah rızası için kepçenin tamiratını bitirip bize çalışır durumda teslim etmenizi rica ediyoruz. Ne yapmamız gerektiğini bilemiyoruz. Bütün Türkiye'ye haber ajanslarına durumumuzu anlatmak mı gerekiyor, yoksa başka bir çözüm mü bulmalıyız? Kendinizi bizim yerimize koyarak düşünün; bir yıl veya dört ay maaş almadan üç çocukla nasıl geçinebilirsiniz? Allah'ın adını vererek rızasını istiyorum. Eğer biraz inancınız varsa, lütfen kepçemizin sorununu çözün.

08 Mayıs 2024 02:52

Jcb Gaziantep yetkili servisinde kepçemiz 5 ay 3 gündür tamir edilmeyi beklemektedir. Lütfen Sorunumuzu çözebilecek Türkiye Servis sorumlusu, Bölge sorumlusu, Yetkili servislerden sorumlu Müdür bey/Hanım Bize ivedilikte çözüm sunabilecek yetkili birini istiyoruz artık 🥺Buradan şasi numarası sormakla sorunumuz çözülmüyor, çözülmeyecek. Yıllardır satış yapan ve ürünün arkasında olduğunu iddia eden şirketin kepçenin nasıl çözülemeyen sorunu olduğuna cevap bulmasını istiyoruz artık!

08 Mayıs 2024 01:43

5 aydır kepçe tamiratına çözüm bulamayan Yetkili servis, Mağdur edilen insanlar ve ulaşılamayan vaatlerini yerine getiremeyen, markasının ürünün arkasında duramayan sistem. Kimi kime neye şikayet edelim. Artık nasıl bir yol izlemeliyiz, genel müdüre jcb Türkiye Servis sorumlusuna nasıl ulaşabilirz bizde bilmiyoruz:( mağduriyetimi anlatmaya burada kelimeler yetmez...

08 Mayıs 2024 01:41

5 aydır kepçe tamiratına çözüm bulamayan Yetkili servis, Mağdur edilen insanlar ve ulaşılamayan vaatlerini yerine getiremeyen, markasının ürünün arkasında duramayan sistem. Kimi kime neye şikayet edelim. Artık nasıl bir yol izlemeliyiz, genel müdüre jcb Servis sorumlusuna nasıl ulaşabilirz bizde bilmiyoruz:( mağduriyetimi anlatmaya burada kelimeler yetmez...

26 Mart 2024 08:26 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhabalar, makine seri /şasi numarasını iletebilir misiniz? Teşekkürler.

27 Mart 2024 09:12

Ben şasi numarası vs bilmiyorum eşim ilgileniyor, Mülayim hafriyat zaten tek yapılamayan o olduğu için oradaki herkes şasesiz kepçenin hangisi olduğunu tahmin edebilirler? Fotoğraf ekledim oradan bakarsınız. Çözüm için Sizden dönüş bekliyorum Neden 4 aydır sorun çözülemiyor?

08 Mayıs 2024 02:13

Jcb sif Otomotiv sesimizi duyan, bize gerçekten yardımcı olabilecek, sorunumuzu çözebilecek, telefonlara cevap veren kesintisiz iletişime geçebilecek Sif jcb Genel Müdürlüğü, Türkiye Servis sorumlusu, bölge sorumlusu, teknik ekip istiyoruz ve Acil dönüş rica ediyoruz

Eyüp
Eyüp

Merhaba makine kaç model sorun nedir

Eylem

Merhaba 2015 model. 8 aydır sorunun ne olduğunu çözemiyorlar 4 ay Adana servisinde kaldı çözemediler Gaziantep yetkili servis dediler oraya götürdük 4 aydır da orada yatıyor. Beyninde sorun var deyip açıyorlar yokmuş, çalışırken kitleniyormuş diyorlar enjektörlerini açıyorlar gene çözemiyorlar. Parçalarını İstanbul'a gönderdiler oradan da bir şey çıkmadı. Artık Allah a Havale ettim hepsini Rabbim büyük.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

JCB 3X Modelinin Arızası İçin Gelen Yok

10 Ağustos 2025 23:28

30 Eylül 2023 19:58
Osman sonuçtan memnun değil

Jcb Sif Otomotiv 3cx2024 Plus İş Makinesinde Kronik PİM Burcu Arızası Ve İlgisiz Servis

23 Eylül 2025 23:43