Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Tamir Edilemeyen JBL Kulaklık Pili

25 Nisan 2024 15:56

2021 Ekim ayında JBL 560BT model kulaklık aldık. Üzerindeki deri kısımların soyulması haricinde sıkıntısı yoktu onu da sineye çektik kullandık. Ancak geçen ay kulaklık hiç şarj olmaz ve çalışmaz duruma geldi. Piyasada birçok özel servis cihazı yapabileceğini, hatta daha güçlü pil takılarak daha uzun süre kullanılabileceğini söylemesine rağmen, ben yetkili servisine yani aztek Teknolojiye gönderdim. Aztek teknoloji cihazın pilinde problem olduğunu ve değiştiremediklerini, kabul edersem aynı ürünün yenisini cüzi bir indirimle bana satabileceklerini iletti. 1521 TL ödemem istendi.
Öncelikle, hala satışı bulunan bir ürünün pilinin tedarik edilememesinden dolayı değiştiremeyeceklerini söylüyorlar. Yeni satılmış garantili bir ürün olsaydı da mı değiştirilemeyecekti. Bir ürünün 10 yıl boyunca yedek parçası bulundurulmak zorunludur. Olmaması Tüketici Hakları'na aykırıdır. Bu ürün henüz garantisi yeni bitmiş bir ürün.
Teklif edilmiş indirimli satış fiyatları (1521 TL) piyasanın üzerinde bir fiyat. Bunu da bir lütuf gibi iletiyorlar. Ürünü gönderirken kargo parasını ben ödedim, eyvallah. Yapamadıkları, arkasında duramadıkları ürünün iade kargosunu da bana yüklediler.
Ürün elime geçince yetkili mercilere başvuruda bulunacağım. Markayı değil ama aztek teknolojiyi önermiyorum.

25 Nisan 2024 16:31 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

07 Mayıs 2024 13:00

Şikayetime istinaden aztek bana dönüş yaptı. Faturamı da gönderdim. Ancak probleme bir çözüm bulamadılar ve bugün öğrendim ki tamir etmeden cihazı geri göndermişler bana. JBL kulaklıkların pili değiştirilemiyormuş. Bunu bilerek bu markayı alın. Pili yetkili servis tarafından dahi değiştirilemeyen bir cihaz ne işe yararki. Çöp oldu cihaz.

Beyza sonuçtan çok memnun

Beyza
06 Haziran 2024 22:10
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
23 Temmuz 2024 13:40
JBL 520BT Kulaklık Kırılması
JBL 520BT Kulaklık Kırılması
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
17 Aralık 2024 14:53
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
25 Ekim 2023 20:33