JBL Yüksek Ses Bağlantı Kopukluğu

Burhan
10 Aralık 2023 19:55

Uzun bir süredir JBL go2 kullanıcısıyım hiçbir sorun yokken bir akşam durduk yere kendi kendine telefona bağlayıp sesi açıkça kapanıp açılmaya başladı. 3 4 gündür böyle telefona bağlıyorum ses bir seviyeye kadar sorun yok ama o seviyeyi geçince bağlantı kopuyor.

09 Aralık 2023 23:43

2 yıldır JBL go2 kullanıcısıyım hiçbir sorun yokken 3 4 gün önce telefonuma bağlayıp sesi yükselttiğimde hoparlör kendi kendine kapanıp açılmaya başladı ve bu durum çok sinir bozucu duşa girerken bağlıyorum sesi açıyorum gidiyor geliyor ve yüksek sesi engelliyor kendi kendine olmaya başladı belli bir seviyeye kadar sorun olmasa da belli bir seviyeden sonra kapanıyor ne kadar reset veya bağlantı kesip yeniden bağlamayı denesem de etkisi olmadı.

11 Aralık 2023 09:08 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

İrem
18 Eylül 2023 18:32
Gürhan sonuçtan çok memnun

Gürhan
03 Ağustos 2023 17:45
"Öncelikle müşteri hizmetleri ne çok teşekkür ederim çok ilgili ve alakalı lar 🙏"
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Kubilay
02 Kasım 2024 11:22