Firdevs sonuçtan çok memnun

JBL Bluetooth Kulaklık Ses Kesilme Problemi

13 Mayıs 2023 20:21
Firdevs'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorunum çözüldü”

JBL kulaklığımda bazen ses sürekli kesiliyor bu bazen 5 dakikada bir oluyor bazen de 2-3 saniyede bir oluyor ve hiç durmadan bu durum tekrarlanıyor. Bazen günlerce olmazken bazen de günlerce hiç durmadan aynısı oluyor kulaklığı kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

15 Mayıs 2023 12:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

15 Mayıs 2023 18:30

Teşekkür ederim sorunum çözüldü

Yorumlar (5)

Alper
Alper

Kimse nasıl çözüldüğüjü yazmadımı bende aynı problemi yaşıyorum

Acar
Acar

Ses kesiliyor tune Flex neden böyle oldu? D&R'dan aldım. Almadan önce "deneyeyim de bozuk çıkarsa hazır buradayken değiştiririm' dedim. "Olmaz, iade yok. Bir şey olursa servis" dediler. Çıktım eve gittim, kutuyu açtım, içindeki kitapçıkları okudum, şarjı vardı. Taktım kulağıma, verdim şarkıyı, dedim ki "JBL iyi ya" nazar değdi herhalde. Başladı şarkılarda kesiklikler olmaya... Dedim geçici bir şey herhalde 3 gün falan oldu. Bir ara geçiyor gibi oldu ama zort. Üzdün JBL.

Erhan

Nasıl Çözüldü Acaba şu an bende de Aynı Problem Var

Nesrin
Nesrin
Şikayeti Çözüldü

Aynen öyle. Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl çözüldü acaba? 3 kez değişiklik yapıldı ama 3. Kulaklık yine aynı sorun

Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze