Jaecoo 7 Servis Sorununa Yanıt Bekleyişi

24 Ekim 2024 23:0266.037

13 Ekim 2024 tarihinde Jaecoo 7 ile ilgili servis sorunu hakkında şikayet oluşturdum. 14 Ekim 2024 tarihinde Jaecoo 7 mevcut şikayetim için geri dönüş yaparak en kısa sürede müşteri temsilcimizin sizinle irtibata geçeceğini belirtti ancak arayan ya da soran olmadı.

28 Ekim 2024 15:55 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Kasım Ö., Yaptığımız görüşmeye istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, JAECOO TÜRKİYE

16 Ocak 2025 01:05

Sorunlar çözülmüyor sanırım?

30 Aralık 2024 11:42

Verilen cevaplar hep kalıpsal aynı. Ama sonuç yok

Jaecoo7 Aracımda Süregelen Ciddi Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

30 Ekim 2025 16:3546.195

2024 model Jaecoo7 marka aracımı aldığım günden beri birçok sorun yaşamaktayım ve kilometre arttıkça problemler daha da ...

2 Destek

Jaecoo7 Onarım Sürecinde Bilgi Eksikliği Ve Güven Sorunu

28 Şubat 2025 13:3766.315

"Jaecoo aracımı uzun bir onarım sürecinden sonra yaklaşık 60 gün sonra 14.04.2025 tarihinde güzel bir onarım sonrasında Tan Otodan teslim aldım. Ancak onarım süreci içerisinde yaşadığım mağduriyeti dile getirmem üzerine Tan Oto Hasar Onarım Müdürü E***** ç****bey ve Müşteri Temsilcisi N**** a*****  hanım mağduriyetimin giderilmesi adına oldukça mücadele gösterdiler. Hatta aracımda parça tedarikinin uzayacağından dolayı Jaecoo Türkiye Yetkilileri ile görüşerek aracıma muadil 30 günlük ikame araç desteği sağladılar. Kendilerine ve kendilerinin nezdinde Tan Oto ailesine emekleri için çok teşekkür ederim."

15 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Jaecoo Sıfır Kilometre Araçta Şerit Takip Sistemi Arızası!

Jaecoo SıfırKilometre Araçta Şerit Takip Sistemi Arızası!

Resul
Jaecoo J7 Ayna Hafızası Sorunu Kalıcı Olarak Çözülemiyor!

Jaecoo J7 AynaHafızası Sorunu Kalıcı Olarak Çözülemiyor!

Erdinç

Hakan
Jaecoo 4*4 Jant Patladı

Jaecoo 4*4 JantPatladı

Emrah
Jaecoo Sıfır Araç Arızalı Çıktı!

Jaecoo Sıfır AraçArızalı Çıktı!

Levent