Sevda sonuçtan hiç memnun değil

İzz Kuaför Çekmeköy Şubesi Mağduriyeti!

04 Temmuz 2024 17:14

Brezilya keratini için 4000 TL ücret verip işlem yapılmaya başladıktan sonra bakım ürünleri olduğunu söylüyorlar. Kasaya gelince de bir 4000 TL de bakım ürünlerine alıyorlar. İnisiyatifimize bırakıyorlar almayı ama almazsak keratinde bozulma olursa düzeltme yapmayacaklarını söyleyerek almaya mecbur bırakıyorlar. Keratinim ürünleri alıp kullanmama rağmen bir ayda bozuldu. Gittim, saça bakıp hiçbir sorun yok zaten zamanla bozulur dediler ama yaptırırken 3-6 ay kalıcılık garantisi veriyorlar. Israrcı olunca düzeltme yapmak zorunda kaldılar ama saçlarımı mahvettiler, saç tellerim dipten uca yanıklarla dolu. Ablam da kalıcı oje ve kesim yaptırdı. Bana ablamın işlemi için verdikleri fiyatla ablamdan aldıkları fiyat arasında dağlar kadar fark var. Üstelik ablama da saç ürünlerini satmışlar. Ablam akşam aldığı ürünleri sabah geri götürdü, kullanılmamış daha kutusu bile açılmamış ürünleri ısrarlarımıza rağmen iade almadılar. Yok KDV'si kesilirmiş zaten alamayız, kuaförlerde satılan ürünler iade alınmaz vs.

Nihat
Nihat

Merhaba hanımefendi size salonumuzda gerekli açıklamaları yaptık ama siz sağa sola yazarak çözüm bulmaya çalıştınız size yardımcı olduk ücretsiz bir şekilde işlem yaptık ürün aldınız ertesi gün iade etmek istediniz kusura bakmayın kozmetik ürünleri kimse iade almaz biz yine alalım dedik kdvsini sadece düşeriz dedik ya da bize iade faturası keserdiniz olur biterdi ama siz tercih etmediniz böyle haksız insanlara işletmelere karalayarak çözüm bulabildiniz

Yanıltıcı Hizmet Ve Boşa Giden Para

20 Ekim 2024 14:14