Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Buca Tınaztepe Hastanesi Amh Testi Yanlışlığı!

31 Ekim 2023 17:00

Şikayetim Buca Tınaztepe Hastanesi hakkında yaptıkları yanlış "amh (Antimülleryen Hormon) Testi" hakkındadır. 30.09.2023 tarihinde eşim ile Buca Tınaztepe Hastanesi Kadın doğum bölümüne muayene olmaya gittik. Doktor hanım eşimden amh Testi istedi ve bizde yaptırdık. Bu test için ayrıca 1600 TL civarında bir para ödedik ve muayene de dahil toplamda 2500 TL civarında bir fiyat ödedik. Buca Tınaztepe Hastanesi'nde 0,66 ile 13,34 referans aralığında olan amh değeri kan testinde 0,53 çıktı. Yani bu sonuç menapoza girmiş ileri yaşlarda kadınlarda olan bir değer.

Eşim henüz 27 yaşında ve bu sonucu görünce hayata küstü. Asla çocuğumuzun olmayacağı hissine kapıldı ve psikolojik olarak inanılmaz etkilendi. Ardından D-- E-- Üniversitesine gittik. Doktor çıkan sonucun doğruluğundan şüphelendiğini belirtti ve amh testini tekrar istedi. D-- E-- Üniversitesi Hastanesinde ise amh Değeri 1,987 çıktı. İşin özeti Buca Tınaztepe Hastanesinde yapılan test sonucu kesinlikle yanlıştır. Buca Tınaztepe Hastanesi'nde çıkan sonuca göre eşimin normal yolla hamile kalmasının imkansız olduğunu bütün kadın doğum uzmanları bilir. Eşim şu an normal yolla hamile kaldı. Bizi psikolojik olarak kötü etkileyen bu durumdan dolayı şikayetçiyim. Vermiş olduğum muayene parası ve amh Testi ücretlerini geri talep ediyorum. Acilen geri dönüş bekliyorum. Aksi takdirde şikayetimi CİMER'e ve bütün yetkili mercilere bildireceğim.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Amh Testi Sonucum Yanlış Çıktı

20 Mayıs 2024 21:30

05 Temmuz 2024 10:59
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Pendik Laboratuvarı Amh Değerini Yanlış Ölçtü

02 Ağustos 2023 00:49