İzsu Yeni Aboneliğe Sayaç Bedeli Yansıtmış

06 Şubat 2024 10:43

Yeni evimizin suyunu açtırmak için E-Devlet aracılığı ile İzsu'ya başvuruda bulundum. Dairemin suyunu aynı gün gelip açtılar. 3 gün sonra su faturası tarafıma ulaştı. Tamı tamına 858 TL yazıyordu. İzsu'yu aradığımda 746 TL'sinin sayaç bedeli olduğunu ilettiler. Benden önce dairede kiracı oturuyordu. Kendi adına olan aboneliği kapattırdığında sayaç yerinde durmasa kapama işlemi yapılamazdı diye düşünüyorum. Belediye seçimlerinden dolayı paramı toplanmaya çalışıyor anlamıyorum. Paranın tarafıma iadesini talep ediyorum. Gerekli yerlere de şikayetlerimi ileteceğimden emin olabilirsiniz.

Peki aboneliği kapattırdığınız da aldığı sayaç parasını iade ediyormu sordunuz mu bence iade ediyorsa para almasını kabul edebilirim.

Nidanur
Nidanur

Merhaba, aynı şekilde benden de 747 TL kesildi ve benden önce kiracı oturuyordu. Şikayetinizi nereye yaptınız buradan başka, ben İZSU'ya ulaştığımda kısa kısa cevaplar alıyorum

Hatice
Hatice

Ben de aynı durumdayım. 7 Şubat 2024 tarihinde isim değişikliği için başvuru yaptım. E devlette 8 Şubat son okuma tarihli 746,56 TL tutarında ödenmemiş fatura görünüyor. Daha suyu kullanmaya başlamadan kesmişler faturayı.

22 Kasım 2023 16:22
İZSU Haksız Sayaç Bedeli
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Depozito Ve Su Sayacı İadesinde Yaşanan Haksızlık

21 Haziran 2025 12:49