İzmir Bayraklı Şehir Hastanesinde (MR) Sonuçlarının Çıkmaması

12 Haziran 2024 20:00

Annem onkoloji hastasıdır. Yaklaşık 2 yıldır tedavisi devam etmektedir. Hâlâ hastalığı devam etmektedir. Radyasyon onkolojisi tedavisi gördü. Takipli hastadır. İzmir Şehir Hastanesinde 06.05.2024 ve 14.05.2024 tarihlerinde iki kez MR çekilmiştir. Yani ilk MR'dan sonra 40 günlük süre geçmiştir. Aradan geçen bu kadar süre içerisinde MR sonuçları çıkmamıştır. Bu konuda defalarca hastaneyi arıyorum. Hasta hakları ve MR bölümü telefonları açmıyor. İl sağlık müdürlüğünü aradım, cevap alamadım. SABİM'e iki kez şikayet oluşturdum, değişen hiçbir şey olmadı. Onkoloji hastası için bu kadar sürede MR sonucunun çıkmaması normal mi? Neden bu kadar zaman içerisinde sonuç raporları yazılmıyor? Malum önümüz bayram; 2 ay sonra mı sonuçlar çıkacak yoksa hâlâ beklemeye devam edecek miyiz? Şikayet üzerine gerekli uyarı ve yönlendirme yapıldı, personel eksikliği ve yoğunluk cevabını alıyorum. Yani aradan bu kadar süre geçtikten sonra yönlendirme veya evrak sevki yapıldı cevabının alınması ne kadar manidar. Galiba hastalığın ileri gitmesi için hastane elinden geleni yapmaktadır.

Hastane Sonuçları İçin Uzayan Bekleyiş

18 Kasım 2024 20:59
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 16:28
İzmir Şehir Hastanesi MR Sonucunu 1 Aydır Açıklamıyor
İzmir Şehir Hastanesi MR Sonucunu 1 Aydır Açıklamıyor
Aytül sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Tıbbi Görüntüleme Raporları Niye Çıkmıyor?

27 Haziran 2024 14:35

25 Kasım 2024 14:19